De Lenovo Moto G5 en G5 Plus: Betaalbare prestaties

Terwijl de grote jongens iPhone en Samsung strijden om het marktaandeel, zijn er ook heel wat iets kleinere spelers die betaalbare smartphones op de markt brengen. Vaak hoeven die écht niet zoveel onder te doen voor de reuzen en zijn ze heel wat vriendelijker voor de portefeuille. 

Betaalbare prestaties

Moto-G5-Plus_Black_Front-2FBack

De nieuwe Moto G5 en de G5 Plus is zo een toestel van Lenovo dat best betaalbaar is en toch heel wat te bieden heeft. Een metalen behuizing in het goud en Lunar Grey geeft het toestel alvast een premium uitstraling. Daarnaast kan je rekenen op een batterij die minstens een dag meegaat, ook als je alle functionaliteit uit je toestel perst, een 13 MP-camera en een stevige processor. 

Beide toestellen draaien op Android 7.0 en ook Google Assistant is voorzien. 

Moto-G5_Black_Front-2FBlack-

De Plus versie komt met een camera die nog betere plaatjes aflevert, draait nog sneller en ook TurboCharging is voorzien. Ook het scherm is net wat groter, er is meer geheugen voorhanden, NFC en video-opnamen tot 4k zijn mogelijk. 

Een Lenovo Moto G5 heb je al in je handjes vanaf € 199, terwijl de Plus versie op € 299 komt. Er is geen enkele reden meer om geen nieuwe smartphone aan te schaffen. De lancering is voorzien voor begin deze maand. 

moto-g5-plus_fine-gold_back_detail-alt-1500x1000

You May Also Like

Panono, foto's met bal(len)

Of je nu volcontinu bezig bent met selfies, duckfaces of andere poses, of meer ...

Het Italiaans minimalisme van Bonvier

Bonvier, naar ons aanvoelen klinkt het eerder Frans dan Italiaans, maar ook wij kunnen ...

Bose pakt uit met een nieuwe Soundbar: SoundTouch 300

Niet dat we zoveel over muziek schrijven, tijdsgebrek weet u wel, maar een goed ...

Hosting door Fraai