De LED verlichte fles van Belvedere: Midnight Saber

Is het omdat we tegenwoordig een pak minder vaak op stap gaan dan vroeger, maar het is al een tijdje geleden dat we het over drank hadden. We moeten er dan ook een reden voor hebben natuurlijk… Nu geeft Belvedere – het gekende vodka merk – ons eindelijk weer een reden, ze pakken namelijk uit met een wel heel aantrekkelijk lichtgevende fles!

LED verlichte fles

Screen-Shot-2017-02-21-at-4.11.35-PM
Dat de Midnight Saber Bottle een succes zal worden in menig nachtclub staat als een paal boven water. Een combinatie van lasertechniek en een zwarte coating geeft de fles wel een heel bijzondere uitstraling. Maar het meest bijzondere moet wel de lichtgevende bodem zijn. LED lichtjes zorgen ervoor dat deze fles gegarandeerd opvalt als je ze laat aanrukken. Deze fles heeft zelfs geen vuurwerk nodig.
C3aHzAiWYAAkzx8
Deze fles tutter je natuurlijk niet alleen op, tenzij je een stevige lever hebt. Ze is immers enkel beschikbaar in flessen van 1.75cl, wat anderzijds enkele jaren geleden dan ook weer niet zoveel moeite kostte om te ledigen.
Belvedere-Vodka-Midnight-Saber-pose-mural
Leg je haar goed, doe je beste hemdje aan en haast je naar de meest hippe/trendy club in je buurt. Roep de serveerster en doe heerlijk nonchalant als de fles met veel sier door de zaak wordt gedragen. Oh ja, vergeet je flappen of je kaart niet!

You May Also Like

Heerlijk opwarmen op een winterse dag

Nu de winterse kou weer voor de deur staat, is er toch niets fijner ...

Vlees & bier, Grand(e) Bouffen maar!

Whatmatters gaat boeffen Bij Whatmatters houden we graag van verfijnd dineren, maar voor een ...

Hosting door Fraai