De gezellige 'Daredevil' in Vita Saltarelli

Dat het er in Doetinchem, ook wel bekend onder de naam Deutekom, vrolijk aan toe kan gaan wisten we al. Eerder waren we hier al eens te gast bij een knappe deerne, Fay Van Laer, en pikten we ongeveer een jaar geleden al eens een heerlijk potje voetbal mee bij de blauwwitte jongens van De Graafschap, nota bene tegen het grote Ajax Amsterdam dat bij winst de Nederlandse titel kon pakken. Daar ze in Doetinchem nuchterder zijn dan de hautaine en zelfzekere Amsterdammers die hun bus al bestickerd hadden met ‘Ajax Kampioen’, konden we niet anders dan in de wolken zijn toen na een 1-1 gelijkspel diezelfde bus als een brokje ellende terug richting hoofdstad moest karren…PSV Eindhoven bedankt en werd landskampioen. Dat ze in Doetinchem hun gelijkspel tegen de hautaine jongens vierden alsof ze zelf de titel hadden gewonnen, siert hen. Hoewel ze in feite zelf hautain mogen zijn…want zeg nu zelf…lopen er geen knappe deernes rond in deze nuchtere, toch erg gezellige stad? Na Fay, vinden we vandaag Vita. Tijd om ze even voor te stellen!

17198440_1301670436584487_473645660_n

Hallo schoonheid, met wie hebben we de eer?
Hoi! Ik ben Vita Saltarelli, 18 jaar en ik woon in Doetinchem.


We kennen je als model. Hoelang ben je hier al mee bezig
Ik ben twee jaar geleden voor het eerst gescout. Dit was toen voor ‘Via Model Management’. Daar ben ik niet echt op ingegaan, maar iets later ben ik wel bij ‘Fourteen Model Management’ gestart. Ook hier is niets uitgekomen. Mijn eerste contract heb ik getekend bij ‘Division Model Management’. Ondertussen ben ik ook daar gestopt en ben ik gestart bij ‘Wicked Models’.

17200378_1301670469917817_2078275920_o

Dat vinden wij alvast…’Wicked’. Waar ben je naast je modellencarrière nog mee bezig?
Ik zit dit jaar in mijn examenjaar, dus ben flink bezig voor school. Daarnaast sport ik ook 3 à 4 keer per week. Ik doe vooral krachttraining en combineer dat met cardio. Verder speel ik klassieke piano en hou ik wel van een goed boek.

Je mag ons direct een stukje ‘Comptine d’un autre été’ uit de vingers schudden maar eerst nog wat over je modellenwerk…waarom ben je ermee begonnen?
Nou, eigenlijk heb ik zelf nooit echt het voortouw genomen om model te worden. Op de basisschool werd mij wel eens verteld dat ik model moest worden, maar heb er nooit wat mee gedaan. Alle mogelijkheden die ik heb gekregen waren er doordat ik werd gescout, nooit echt door mijn eigen inzendingen.

17198600_1301670449917819_2043074857_n

Waar denk je jezelf mee te onderscheiden van anderen?
Ik zie eigenlijk meer kansen dan problemen. Je weet niet wat je ervan vindt zonder dat je het ooit hebt geprobeerd, dus gewoon doen. Ook al ben je niet zeker van hoe het gaat uitpakken. Ik zeg eerlijk dat ik deze vraag aan mijn moeder heb moeten navragen, omdat ik het zelf wel lastig vond, maar hier kan ik mij wel echt in vinden. Je kan dus misschien wel zeggen dat ik een daredevil ben in dat soort gevallen.

Een duiveltje dus…wat is je levensmotto?
Mijn levensmotto… ja goede vraag. Pak elke kans die je aangeboden krijgt. Elke ervaring die je meemaakt kan niemand je meer afpakken. Je wordt er alleen maar rijker van, en ontdekt dingen die je anders nooit zou doen.

17198089_1301670439917820_228108373_n

Klopt! Je bent ook actief op sociale media, waarom moeten we je hierop volgen?
De enige vorm van sociale media die ik ga vrijgeven is mijn Instagram haha! vita_saltarelli is mijn gebruikersnaam. Ook kunnen jullie mij vinden op de website en Instagrampagina van Wicked Models. www.wkdmodels.com

Over vrijgeven gesproken…is je hart al vrijgegeven?
Op het moment heb ik een vriend. Ik heb hem leren kennen tijdens het uitgaan twee jaar geleden. Hij heeft mij daar al eens benaderd en later kwamen we elkaar ergens tegen en kwamen we zo eigenlijk in gesprek. Hij heeft een goed gevoel voor humor en is niet op zijn mondje gevallen. Dat vind ik echt heel leuk want ik neem zelf ook geen blad voor de mond en ben flink sarcastisch op zijn tijd. Het is wel echt een dorpsjongen, dat zeg ik eerlijk, en heeft nog niet heel veel gedaan. Dat is echt iets waar ik nog steeds wel aan moet wennen, aangezien ik het liefst hele dagen spannende dingen doe en overal heen ga. Ik kan niet lang hetzelfde doen, dan voel ik me opgesloten.

17142412_1301670459917818_2132460063_o

Tegengestelden trekken elkaar aan, niet? Heb je nog tips voor mannen hoe ze een knappe meid als u kunnen behagen?
Als er één ding is wat ik echt belangrijk vind, is dat jij als man ook met ideeën komt. Naast natuurlijk eerlijk zijn et cetera.  Ik vind het echt vreselijk wanneer ik steeds alles moet plannen en moet voorstellen. Het hoeft niet iets groots te zijn, een avondje iets leuks doen is al genoeg, maar laat zien dat jij ook graag dingen wil ondernemen. Ook moet je echt je gevoelens uiten als iets je dwarszit of je iets echt kwijt wil. Ooit wil je het toch kwijt, en dan is het beter om het meteen te zeggen dan dat ik achteraf moet aanhoren wat zich al een tijdje voordoet.

Helemaal correct! Onze favo-vraagjes dan…waar kunnen we je vinden voor een hapje en een stapje?
Ik beperk mijn stapleven eigenlijk een beetje tot waar ik woon. In het centrum zijn drie clubs waar ik wel eens heen ga. Ook ben ik heel graag in het restaurant waar ik zelf werk. Ik werk in een Mexicaans restaurant met elke vrijdag en zaterdag dansavonden. Ik ben zelf half Argentijn, dus van die muziek geniet ik met grote teugen. Ik neem er erg graag een wijntje en een hapje bij. Het restaurant bevindt zich in de ‘uitgaan straat’ van Doetinchem, dus het is altijd gezellig druk.

17141747_1301670446584486_1007109402_n

Dat hebben we gemerkt! Maar voor we de drukte even gaan opsnuiven…wat zijn je ambities nog?
Datgene ik het allerliefst wil, is zo veel mogelijk meemaken. Alle geuren en kleuren van de wereld leren kennen. Dingen doen die ik nog nooit gedaan heb. En ik denk dat iedereen dat wel wil, maar elke dag plukken. Zo lang mogelijk van alles genieten en me geen zorgen maken over kleine dingen.

Blijven plukken! We wensen je heel veel succes in alles wat je verder onderneemt! Alvast bedankt om ons het gezellige Doetinchem met zijn ravissante inwoners te leren kennen! 
17198011_1301670443251153_195980219_n
 
Credits: Jelle Koehoorn

You May Also Like

Exclusief: Elise pakt uit met Horno!

Wanneer extreme sensaties elkaar ontmoeten, dan verkrijg je nieuwe en vaak toch wel aparte ...

Lindsey Blassieaux, eigenzinnige, spontane en vooral knappe meid!

We kunnen het ons nog levendig herinneren…30 jaar worden. Een legendarisch feestje op de ...

Australische les met Margot Robbie

We bekennen…als er één reden was dat wij na het zien van de film ...

Hosting door Fraai