De gelekte sex tape van Laura Ponticorvo!?

 
Hackschandalen, ze komen meer en meer voor. Vorige week kwam er ook weer eentje boven water. Emma Watson en Amanda Seyfried waren de bekendste namen, maar ook enkele Nederlandse vrouwen bleken slachtoffer van de hack. Zo werd Carice Van Houten genoemd, maar ook Laura Ponticorvo. Zij zou te zien zijn terwijl ze expliciete seksuele handelingen verricht. Het zou om tientallen foto’s en een video te gaan.
Nu is het des mensen op zoek te gaan naar deze tapes, zeker als viriele man, maar fijn is het natuurlijk niet voor de celebrity in kwestie. Heel wat media waaronder JFK Magazine haalden dan ook een stukje geschiedenis boven. In 2014 sprak Jennifer Lawrence – toen slachtoffer van een hack waardoor naaktfoto’s te grabbel werden gegooid – al de volgende woorden: “Iedereen die naar mijn naaktfoto’s heeft gekeken, pleegt in zekere zin seksueel misbruik.”
Met die woorden in het achterhoofd trachten heel wat media ons een geweten te schoppen en te stoppen met op zoek te gaan naar naaktfoto’s. Wat jullie er mee doen, dat laten we aan jullie gezond verstand en nieuwsgierigheid over. Wij geven alvast enkele brave foto’s van Laura mee. Kan je je toch niet inhouden. Kijk dan alvast hier eens naar!

You May Also Like

Sharon Van Lancker, Passionele Tomboy met roze nageltjes!

Doe het met passie of doe het gewoon helemaal niet! Niet dat we dit ...

Liesbeth Claus gaat voor het kroontje van Miss België

Missen…niet voor het eerst dat we ze benaderen of, dit gebeurt ook, ze ons ...

Finaliste Miss Ocean Couture: Laura Granja Oliveira

Zaterdag 15 juli is het zover. Dan weten we wie op Bao Beach in ...

Hosting door Fraai