De eyecatcher in je mancave? MALFRED!

Of een designbureau uit Limburg dat nieuwe wegen bewandeld, of ons dat interesseert? Tgoh… Tot we de foto’s zagen, uiteraard interesseert ons dat!
case_malabul2-1000

Perfect voor de mancave

Malfred is de naam van een high-end meubelcollectie die perfect past in je mancave of gewoon in je keuken of woonkamer. Waarom? We denken dat de foto’s voor zich spreken. Gebaseerd op een mix van reiskoffers en flightcases haal je spraakmakende en unieke stukken in huis. Bovendien zijn ze ook nog eens stuk voor stuk met de hand gemaakt. Het resultaat is dan ook luxueus en origineel, perfect passend bij de Whatmatters lezer dus.
15304404_216902918750769_6358247511347168234_o

Alfred de la Malle

Of je nu je bubbels, je drank, je seksspeeltjes of wat anders er in kwijt wil, Malfred is perfect geschikt, trekt de aandacht, maar is ook uiterst discreet. De inspiratie werd gehaald bij Alfred de la Malle, een 19de eeuwse avonturier en reiskoffermaker. Op het eerste gezicht alvast een kerel naar ons hart.
Originele stoffen, huiden, prints en high-end spullen worden gebruikt om unieke stukken te maken die passen bij mannen met karakter en ballen aan hun lijf. Uiteraard kan je ook een kastje bij Ikea halen, maar dan heb je het niet begrepen. malfred_slider-1-960

Meer informatie over deze leuke designspullen van Malfred vind je op de site en op Facebook. Stuur ons gerust een uitnodiging als je je mancave met bubbels gaat inwijden, wij kunnen bijna altijd!

You May Also Like

Laat deze gin geen familiegeheim blijven

Niet dat we drankorgels zijn bij Whatmatters (alhoewel) maar dit weekend zijn we weer ...

Elliot Brown Holton Professional, het klokje van elite NAVO-militairen

“Geef Acht!”  Horloges en het leger…dat gaat al sinds mensengeheugenis hand in hand. Met ...

Alive and kicking: Groupon

Eerlijk we waren ze een beetje uit het oog verloren onze lieve vrienden van ...

Hosting door Fraai