Thé Dansant met knapperd Demi Willemsen

Thé Dansant…neen, we zijn niet afgesproken op een schrale studentenfuif! TD betekent ook een danspartij die vroeg begint en waarbij vanouds thee werd geserveerd. In de Franse taal spreekt men ook wel van een après-midi dansant of een soirée dansant. Thee en dansen? De jongens van Whatmatters? Tja, onze houterige beentjes strekken we wel eens meer en de thee vandaag is een welgekomen warme drank voor onze keel die ons sinds onze laatste boysnight eergisteren parten speelt. En als we hierbij tof gezelschap zoeken, is Demi van de partij. Een ravissant model en danseres die we vandaag graag aan jullie voorstellen.

14925412_1240426559348595_6689724605541056038_n

Hey Demi, alvorens wij een dansje placeren…vertel eens kort wie je bent?
Hallo Whatmatters.be, ik ben Demi Willemsen, 25 jaar en ben woonachtigend in Nijmegen. Ik ben van Nederlandse afkomst. Ik ben zelf van beroep proffesioneel danseres en doe daarnaast ook modellenwerk. Ik ben zelfstandig ondernemer en ik heb een eigen bedrijf. Daarnaast geef ik ook nog dansles. Erg veel dus en erg leuk. Ik ben single en hou ervan om leuke dingen te doen met vriendinnen, uitgaan, shoppen en te reizen door de wereld. Sinds kort ben ik ook bezig met een miss verkiezing Missbeautyofgelderland.

Slaap jij eigenlijk nog? Soit, hoe lang ben je al bezig?
Ik ben al 17 jaar bezig met het dansvlak. Ik ben zelf afgestudeerd aan de dansacademie uitvoerend Jazz/Urban. Ik ben nu ook 2 jaartjes bezig met modellenwerk.

Hoe is het allemaal juist begonnen?
Ik ben begonnen met dansen toen ik al vrij jong was. Ik wilde altijd graag op het podium staan. Ik heb altijd een soort bewijsdrang gehad en wilde graag altijd een voorbeeldfunctie zijn en andere mensen inspireren en aansporen om door te gaan in wat je graag wilt bereiken. Op het podium verander je toch in een soort ”alter ego”. In Dans kan ik mijn expressie en gevoelens kwijt en probeer ik altijd mijn levensverhaal en ervaringen te vertellen en te delen. Naast dansen ben ik ook modellenwerk gaan doen. Modellenwerk doe ik dus nog niet zo heel erg lang. Ik vind het erg leuk om mijn expressie te uiten in mijn foto. Gevoelens die ik op dat moment voel.

En dat je hiervoor geboren bent bewijzen je mooie foto’s! Naast een voorbeeldfunctie te willen zijn, wat zijn zo nog van die typische kenmerken?
Doorzettingvermogen, perfectionistisch en erg kritisch. Ik denk dat de meeste dansers en modellen deze eigenschappen hebben om het ver te kunnen schoppen in die wereld. Ik denk dat ik me ook onderscheid door mijn humour en vooral bescheidenheid. Ik kijk altijd eerst de kat uit de boom, maar wanneer ik moet presteren probeer ik alles uit de kast te halen.

15036481_1239707046087213_5804084839912740909_n

Kunnen we alleen maar bevestigen na een half uurtje rond de tafel. Heb je ook een levensquote?
‘Be your own kind of beautiful’

Mooie quote! Je bent ook actief op sociale media.
Ja, iedereen kan mij volgens via Facebook, Instagram  en Snapchat (dwillemsenx).

15027599_1242341005823817_3747117719836200391_n

Je bent vrij gezellig, allez, single. Wat moet een man doen om jou te verleiden?
Een man moet zijn eigen leven op een rijtje hebben staan. Niet afhankelijk zijn van. En vooral weten wat die wilt. Niet te makkelijk zijn en beetje arrogant is zeker niet verkeerd.

Amen to that! En wat als je ze één ultieme tip mag geven?
‘Just be yourself. Don’t fool yourself.’

Genoteerd! Nu, je staat zelf al veel op de dansvloer, professioneel dan, maar waar kunnen we je vinden voor wat ontspanning? Waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes?
Ik hou erg veel van uitgaan of gezellig een drankje doen. Ik ben vaak te vinden in Amsterdam of Rotterdam. o.a. de Jimmy woo, Air of Abe. In Rotterdam ga ik vaak na Villa Thalia of Club Vie. Vooral omdat ik ook vaak werk in deze clubs als danseres of hotess.

Heb je ook een favoriete zonde?
Te veel eten, haha!

Het is er niet aan te zien! Een allerlaatste vraagje dan…wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Ik zou graag iets meer willen focussen op het uitvoerende danswerkveld. Op dit moment werk ik veel als model en docent. Ook wel als uitvoerend danseres, maar dat mag voor mij wel wat meer. Maar daar heb ik wel vertrouwen in.

Wij met u! Laten we dan nu een dansje uitvoeren terwijl wij onze lezers op uw sociale media loslaten…

12140840_982527958471791_6508874764456204414_n

Credits by:
– Joyce Djo Fotografie
– XK Fotografie
– Remy Tilburg Fotografie

You May Also Like

Kelly Denauw, doet haar eigen ding

Miss Fashion een kweekvijver aan talent noemen, is misschien wat kort door de bocht. ...

Met knappe fitgirl Lynke kan je naar de oorlog

En neem dit gerust letterlijk want niet alleen is haar conditie er eentje waar ...

Bella Davis, het beste uit twee werelddelen

Een Zweedse Latina… Waar zitten de mooiste vrouwen ter wereld? De ene vindt ze ...

Hosting door Fraai