i.Con…de allereerste digitale smart-condoom is een feit!

We hadden al een iPod, iMac, iPad, iPhone,…de digitale wereld staat niet stil, maar dat er nu ook een iCondoom op de markt komt, dat hadden we zelf nog niet kunnen bedenken…en uiteraard, of we waren waarschijnlijk schatrijk geworden met het patent dat we erop zouden hebben genomen, soit…

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5ff0
Het is nu dan ook compleet gedaan om met maten onder elkaar te pochen met jullie bedprestaties. Hoe lang kan jij het volhouden? Hoeveel keer per week hebben jullie seks? Is zij tot een hoogtepunt gekomen? Vergeet de stoerdoenerij en haal de cijfers boven.

Dit high-tech vangkwak-bandje rond jouw schachtenduiker houdt bij hoeveel calorieën je verbrandt, hoelang je sessie duurt, in welke standjes je de horizontale tango danst en zelfs hoe hard en snel je zelfs stoot. Geen gezeik, euh, gelul meer tijdens een avondje onder de boys over wie het het langst vol kan houden. Projecteer gewoon de cijfers in het vrienden WhatsApp-groepje en laat zien wie er een baas is. Sterker nog, deel ze gewoon met de hele wereld want ja, zelfs dat is mogelijk met de share-optie van “the world’s first smart condom” de i.Con. We zijn benieuwd of preuts en puriteins Facebook hier klaar voor is.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5eff

De i.Con kan je voorlopig nog niet aanschaffen maar als fanatieke zaadknaller kan je hem alvast HIER reserveren! Het instructiefilmpje hieronder legt je alles haarfijn of geschoren uit.

You May Also Like

Vraag het Nikita: Bedoelen vrouwen nee, als ze nee zeggen of bedoelen ze ja?

Wij mannen zijn jagers, zien we een prooi dan willen we steken of schieten, ...

Waarom zowel mannen als vrouwen wild zijn van orale seks (nsfw)

Waarom vrouwen wild zijn van orale seks? Wel, beste lezers daar is een wetenschappelijk ...

5 waanzinnige weetjes over je penis!

Elke man denkt er wel eens over na. Over wat? Over zijn fluit natuurlijk. ...

Hosting door Fraai