City-t(r)ip: Champagne slurpen in de meest exclusieve suite van New York City

New York, New York…I want to wake up, in a city that never sleeps…And find I’m A-number-one, top of the list, king of the hill, …Frank wist het al lang…de stad dat bestaat uit The Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens en Staten Island is meer dan een bezoekje waard. En heb je centjes in overvloed om lekker uit te rusten na een shopmiddag of Fifth Avenue, een businessmeeting in Wall Street, een helikoptervlucht over het Vrijheidsbeeld of een wedstrijd van de New York Knicks, Yankees, Rangers of Jets, hebben wij alvast de meest exclusieve suite gevonden…de Dom Pérignon Suite van het Lotte New York Palace Hotel.

De extravagante hotelsuite is vernoemd naar het paradepaardje van het champagnehuis Moët & Chandon, de Dom Pérignon. Als je de foto’s ziet, weet je wel waarom. De suite is met zijn 464,52 m² meer dan ruim en beslaat maar liefst drie verdiepingen. Het biedt een prachtig uitzicht over Manhattan. Het gehele interieur bestaat uit warme brons-, goud- en zwarttinten. Daarnaast zijn de ruimtes voorzien van een aantal zorgvuldig uitgekozen kunstwerken. Alles in de Dom Pérignon Suite ademt gewoon pure luxe en weelderigheid.

De suite is ontworpen door het Amerikaanse designbureau BBG-BBGM, in samenwerking met de toonaangevende designer Amy Jakubowski. En als we de intro beginnen met ‘heb je centjes in overvloed?’, zullen we de kostprijs even voor je berekenen. Een dagje/nachtje NYC op deze kamer tikt af op $25.000…oftewel zo een 0,30€ per seconde. Een korte berekening leert ons dat een klein powernapje van 30 minuten u dan ongeveer 540€ lichter maakt. Tenzij we morgenavond 5+2 juiste lottocijfers hebben ingevuld, geen spek voor onze bek. Maar niemand heeft ons ooit verboden te dromen, nietwaar?


Dom-pérignon-suite7-manify-1100x733

You May Also Like

Whatmatters on Tour: Monaco Yacht Show 2018

Alle hens aan dek! Monaco…elk jaar passeren we er minstens een keer of twee. ...

#NANOUK werkt volop aan de uitbouw van het merk

Nanouk De Cauwer dat is vrouwelijke branie, een influencer voor er van de term ...

Op een dag vind je de job van je leven!

Hoe je wel van een reisje en wil je er je geld mee verdienen? ...

Hosting door Fraai