Charlotte Mckinney zegt het met bloemen

Knappe dames, daarvoor hoeven we echt de grote plas niet over, maar ach: soms kan het geen kwaad om de benen eens te strekken. Zeker als het voor Charlotte McKinney is, dan doen we graag een inspanning.
Het Amerikaanse model schiet als een komeet de hoogte in wist ook een plaatsje te bemachtigen in de Baywatch-verfilming die later dit jaar in de bioscoop komt. Op 17-jarige leeftijd verliet ze de schoolbanken waar ze met haar dyslexie toch al gepest werd met maar één doel model worden. Charlotte werd al snel insta-famous en opgepikt door Esquire. Haar carrière was gelanceerd.
Haar belangrijkste wapenfeit tot nu toe? Dat moet de commercial zijn voor Carl’s Jr’s All Natural Burger tijdens de Amerikaanse Superbowl. Deze commercial werd in sommige staten zelfs van de buis gehouden. Waarom? Dat zie je hieronder.

De 23-jarige vond kort geleden nog wel even de tijd om voor de lens van fotograaf Jiro Schneider te kruipen. Het resultaat? Dat mag er uiteraard best wezen!

Charlotte-McKinney-6


 
 
Charlotte-McKinney-2
Foto’s: FHM.NL / Jiro Schneider

You May Also Like

Van Sahara Ray krijg je ongetwijfeld warm!

Veel meisjes/vrouwen zouden graag in haar plaats zijn, daar zijn we zeker van. Sahara ...

Bloedmooie Tanya Mityushina maakt ons knettergek

Een dik contract van Elite Models onder de zongebruinde armen, shoots en catwalks voor ...

Pas op Max, Charles en Lewis…13-jarige Juju is in aantocht

De snelste vrouw op aarde… Vrouw? Zeg maar gerust meisje…en tevens eentje die een ...

Hosting door Fraai