Charlotte Mckinney zegt het met bloemen

Knappe dames, daarvoor hoeven we echt de grote plas niet over, maar ach: soms kan het geen kwaad om de benen eens te strekken. Zeker als het voor Charlotte McKinney is, dan doen we graag een inspanning.
Het Amerikaanse model schiet als een komeet de hoogte in wist ook een plaatsje te bemachtigen in de Baywatch-verfilming die later dit jaar in de bioscoop komt. Op 17-jarige leeftijd verliet ze de schoolbanken waar ze met haar dyslexie toch al gepest werd met maar één doel model worden. Charlotte werd al snel insta-famous en opgepikt door Esquire. Haar carrière was gelanceerd.
Haar belangrijkste wapenfeit tot nu toe? Dat moet de commercial zijn voor Carl’s Jr’s All Natural Burger tijdens de Amerikaanse Superbowl. Deze commercial werd in sommige staten zelfs van de buis gehouden. Waarom? Dat zie je hieronder.

De 23-jarige vond kort geleden nog wel even de tijd om voor de lens van fotograaf Jiro Schneider te kruipen. Het resultaat? Dat mag er uiteraard best wezen!

Charlotte-McKinney-6


 
 
Charlotte-McKinney-2
Foto’s: FHM.NL / Jiro Schneider

You May Also Like

Rondingen die gezien mogen worden: Janine!

Instagram is een bijzonder fenomeen. We willen er al weleens jongedames benaderen die ons ...

Vlaamse Pareltjes Deel IX: Maithé Rivera Armayones

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Engeltje Candice Swanepoel laat zien dat je ook zwanger behoorlijk sexy kan zijn

Wat zou uw redacteur toch gewoon graag bij Victoria’s Secret Sint-Pieter willen zijn. Alle ...

Hosting door Fraai