Chantal Janzen naakt in eigen glossy &C (and see)!

Af en toe denken we ook eens aan onze noorderburen. Waarom? Wel we hebben daar wel wat lezers, ze hebben nu eenmaal iets meer bekende figuren en ok: de populatie knappe vrouwen is er ook niet te versmaden. Wie zijn wij dan om deze bevallige deernes niet aan de Belgische man voor te stellen? Dank u Whatmatters!

Chantal wie?

Laten we het dus even over Chantal Janzen hebben. In België een nobele onbekende, maar bij onze noorderburen een hot topic. Recent lanceerde ze een eigen magazine: &C en dat moest natuurlijk gepromoot worden. Wat werkt er dan beter dan een sexy fotoshoot met wat strategisch naakt, niets toch?
Niet dat we er iets op tegen hebben dat Chantal uit de kleren gaat, verre van zelfs, maar we zien het onszelf nog niet doen. Vooral omdat dat eerder nefaste gevolgen op ons lezersbereik gaat hebben dan het aantal een boost geven.
In deze shoot gaat sexy Chantal op de foto met haar ‘Girl Crush’ Eva Jinek.

Als je je nog altijd afvraagt, waar moeten we Chantal in godsnaam van kennen? Ze presenteerde onder andere Everybody Dance Now & Holland’s Got Talent. Ook in Alles is liefde en Deuce Bigalow: European Gigolo was ze al te zien. Soit, genoeg geleuterd: wat beelden!

Wij zijn live!!!!&C Magazine & www.andc.tv! #andc #andcgram #thelaunch

Een bericht gedeeld door &C (And See) (@andcgram) op

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes van Instagram Deel II: Maxime Vergauwen

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Wie wordt Vanessa Moe ooit moe?

Sommige vragen word je nooit moe en wij durven er een klein gokje op ...

Wij dansten de Samba met Jill Coupé

205 gemeenschappelijke FB-vriendjes en toch nooit een woord gewisseld hebben met deze Antwerpse schone. ...

Hosting door Fraai