Is Britney Spears de volgende wiens sextape online komt?

Oops, I dit it again!

We polsten even naar haar reactie en we kregen volgende blik…

landscape-1470413518-britney-confused.gif

Nochtans gonst het van de geruchten dat na enkele WWE Divas en Emma Watson nu ook Britney Spears’ iCloud in handen zou gevallen zijn van hackers. Voor de mentaal niet zo stabiele diva die de laatste jaren vlot terug aan de weg naar de top aan het timmeren is, zou dit wel eens opnieuw een serieuze opdoffer kunnen zijn.

Britney, niet vies om zich op haar Instagram van haar meest sexy kant te laten zien, is voorlopig karig met commentaar en ontkent dat er een video van haar bestaat. RadarOnline, die de video heeft gekregen en bekeken bevestigen dat ze een Britney, lurkend aan wat lijkt op een joint, topless zagen touteren bovenop een jonge kerel. RadarOnline besliste echter de video niet vrij te geven, officieel om Britney’s stabiliteit niet onderuit te halen. (lees als bang voor een mogelijke rechtszaak?)

TGIF ☀️

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Of Britney er slechter van zou worden moest deze tape zich toch verspreiden, betwijfelen we…het voormalig popsterretje staat alvast verder dan het jonge frêle kindersterretje van weleer dat SUV’s met paraplu’s te lijf ging en/of haar haar in een dronken bui voor een nachtwinkel even helemaal afschoor. Voorlopig moeten we het dus nog doen met haar op Instagram vrijgegeven video’s…video’s, die voor een 35-jarige ook niet verkeerd zijn…of zie jij dagelijks een moeder van twee met een strak topje en shortje op haar handen door de woonkamer lopen?

https://www.instagram.com/p/BQEMqepgCqC/?taken-by=britneyspears
 

You May Also Like

In bad met Antje Utgaard

Vergeet Kate Upton. De houdbaarheidsdatum van dit welgevormd Instagramfenomeen nadert. Aangezien veranderen van spijs ...

Megan Fox is een sluw en heet vosje

Niet zo heel lang geleden kregen wij al wat gifjes in onze mailbox met ...

Herbeleef de topjaren van topmodel Claudia Schiffer!

Wie kent er Claudia Schiffer nog? In de jaren ’90 was zij hét bekendste, ...

Hosting door Fraai