Boys Toys: 4 superfijne drones!

Boys en hun toys, Jens weet er alles van. Zelf hou ik het als het op gadgets op aankomt redelijk bescheiden, mijn collega daarentegen kan zich daar volledig in laatste gaan. Zonder het laatste nieuwe model iPhone komt hij sowieso niet buiten en daarnaast heeft hij nog wel wat frulletjes en gadgets die anderen doen likkebaarden. Of hij een drone heeft? Nog niet gevraagd, maar onderstaande drones zijn alvast leuk speelgoed, vallen makkelijk te besturen en zijn vrij compact. Stijlvol speelgoed voor de volwassen man dus!

ProFlight Pulse Altitude Camera Drone

Deze drone met geïntegreerde camera is best fijn speelgoed en koop je nog aan een schappelijke prijs ook. Het toestel is ook voorzien van een live videostream die je kan volgen op je smartphone. Zo zien je op zijn minst welke beelden je aan het schieten bent natuurlijk. Het toestel maakt zonder probleem een salto in de lucht, voor de uitslovers onder ons.
71cESWZ78DL._SL1500_

Parrot Bebop Drone

Deze krachtpatser heeft een GPS aan boord, een 14 MP camera, een 1080P camcorder en 8 GB Flash geheugen. Geloof ons, daar kan je wel wat mee. Het neusje van de zalm als het op niet professionele drones op aankomt. De drone weegt amper wat, maar voelt toch stevig en stabiel aan. Zit je in de shit? Geen probleem, er is een noodstop voorzien die het toestelletje meteen aan de grond zet.
parrot-bebop-drone-new-05

Parrot Airborne Night MiniDrone

Ben je meer een nachtuil of misschien gewoon een stiekemerd, dan is deze nachtbraker onder de drones waarschijnlijk in geen tijd je beste vriendje. Met de krachtige witte LED-lichten is hij ‘s nachts helemaal in zijn element. De kans bestaat zelfs dat je de pers haalt, UFO’s ze bestaan dus toch.
359944-1449-705-contain
 

Parrot Airborne Cargo Travis Quadcopter

Zoek je een snelheidsduivel dan is de Travis Quadcopter je ding. Ultralicht en snel valt deze drone makkelijk te besturen via de FreeFlight app. De mini-camera schiet prachtige beelden en de kostprijs valt reuze goed mee!
359925-1270-705-contain

You May Also Like

RhinoWolf, dé tent om met je vrienden op festivals te gaan kamperen

Vergeet het, wij zijn geen jongens die graag kamperen. Niet alleen omdat we wel ...

Hét kerstcadeau onder 30€: Mini Arcade Machine

Wij zijn volop onze kerstlijstjes aan het maken op onze redactie. Traditioneel gaat er ...

Een race tegen/met de klok

Een Belgisch klokje, daar zeggen we geen nee tegen. Jammer genoeg hebben we maar ...

Hosting door Fraai