Betaalbare basics van organisch katoen

Meer en meer merken slagen de retail over en verkopen rechtstreeks aan de consument. Zo bieden ze premium kwaliteit aan veel lagere prijzen. Jammer voor al die leuke winkels, maar goed voor onze portefeuille natuurlijk.

Betaalbare basics

Unrecorded is ook zo een label dat momenteel via Kickstarter gelanceerd wordt en premium basics levert aan scherpe prijzen. Het label gebruikt enkel 100% organisch katoen in de collectiestukken, die een goede basis vormen voor je kleerkast. Eenvoudige, kwalitatieve stukken in basiskleuren. Ze gaan van start met t-shirts en sweaters maar ze hopen alvast een hele collectie uit te bouwen.

Een classic t-shirt bieden ze aan, aan 30 euro terwijl je voor een sweater 75 euro legt. Nu vinden we dit nog altijd redelijk pittige prijzen, maar je krijgt er natuurlijk wel kwaliteit voor in de plaats. Alle stukken worden in Portugal gemaakt en zijn momenteel in 3 basiskleuren verkrijgbaar.
Op de site vind je trouwens de volledige verantwoording van deze prijs en lees je meer over de oprichters achter het label! De t-shirts arriveren overigens ergens in juni als je nu je bestelling doorgeeft.
Facebook 

You May Also Like

Word lid van de 'Do nothing club'

Een zwaar leven hebben we: teksten schrijven, opzoekwerk en zelfs vrouwenmagazines lezen. Dit allemaal ...

Agency : Triple A Models

Gezien de grote hoeveelheid vrouwelijk schoon die we bij Whatmatters onze lezers willen aanbieden ...

Maak deze fouten NIET bij het dragen van een maatpak!

De afgelopen tijd hebben we heel wat tailors in de spotlights geplaatst, dus als ...

Hosting door Fraai