Baywatch komt terug! Hier alvast de verrukkelijke trailer!

Yasmine Bleeth, Erika Eleniak, Nicole Eggert, Carlen Electra en uiteraard Pamela Anderson als CJ Parker…het was telkens weer, in onze jonge puberjaren, een natte droom als we deze heerlijke hindes in  een lekker uitgesneden rode badpak dartel in slowmotion over het scherm zagen lopen. Dat de siliconen van jut naar jaar dansten, namen we er maar al te graag bij. Als er één plaats ter wereld was waar we op dat moment zouden willen verdrinken, was het het strand van Santa Monica, Los Angeles, wel. Mond-op-mond-beademing…weet je wel?
NJrcX4AjTX6JhN9azrcnfQ_thumb_6099
We hebben goed nieuws voor de fans…Baywatch komt terug! Helaas (voorlopig) niet in een twintigdelige reeks, wel in een filmversie. Laat het duidelijk zijn dat dit deze zomer een kraker van formaat gaat worden! Uiteraard zat er wat stof en sleet op de voormalige cast van de serie en worden ze dan ook allemaal, terecht,  vervangen door nieuwe, verse, strakke en uiteraard even heerlijke ‘acteurs’. Dwayne ‘The Rock’ Johnson rolt samen met Zac Efron, de spierballen. Bijkomstig want wij zijn vooral geïnteresseerd naar de nieuwe jongedames in rood badpak.
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6097
Sports Illustrated model Kelly Rohrbach bijvoorbeeld. Zij heeft de eer Pamela Anderson op te volgen als de wulpse CJ Parker. En dat ze dit met verve al geoefend heeft, zie je alvast in dit filmpje!


In de nieuwste trailer voor de film komen we alvast al iets meer te weten over het verhaal. Dwayne, die de rol van Mitch Buchanan speelt, worstelt met geldproblemen. Matt Brody, gespeeld door tieneridool Zac Efron, is een Olympisch zwemkampioen en moet het Baywatch-team meer publiciteit geven waardoor de inkomsten stijgen en de badgasten verzekerd zijn van de,…euh, goede zorgen van het team.

Tegelijkertijd lopen de zaakjes van de meedogenloze, supersexy en exotische drugsbaron (Priyanka Chopra nvdr) hard en heeft zij helemaal geen zin in pottekijkers, met name spierbundel Mitch en roodborstje CJ Parker.
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6098

Actie en tegelijk ook veel slowmotions…moeten we nog vertellen dat wij op de eerste rij zullen zitten tijdens de avant-première? Of nee…pak de laatste rij. Zoveel bewegende al dan niet met siliconen gevulde projectielen zo dichtbij zouden onze nekwervels niet aankunnen.

 

 

You May Also Like

Film ‘Girl’ krijgt Amerikaanse remake…(video)

Of zitten de jongens van de ideale wereld hier tussen? Die puriteinse Amerikanen toch. ...

Drama verzekerd! Eerste teaser Temptation Island gelost!

Beloofd is beloofd! Als de mannen van VIJF beloven een eerste teaser van de ...

Alsof de tijd heeft stilgestaan…Ellen Petri

Nog minstens even knap en strak als vroeger! Een bericht gedeeld door Ellen Petri (@ellenpetri) ...

Hosting door Fraai