'American Playboy', niet te missen serie met onuitgegeven beelden van Hugh Hefner

Of we in de kranige oude knar zijn schoenen willen staan, laten we even in het midden. Maar dat we eens een week willen ruilen met ’s werelds grootste Playboy aller tijden durven we niet ontkennen, dat zou hypocriet zijn. Een landgoed om u tegen te zeggen en van de slaapkamer tot de jacuzzi in de liefdesgrot omringd zijn door de meest gewillige konijntjes, euh bunny’s…er zijn slechtere plaatsen om je laatste dagen van je leven door te brengen, laat dat duidelijk zijn! Soit, elke dag konijn op je bord word je ongetwijfeld wel beu…of toch niet? We zullen het gauw weten…

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_605c

We hebben het over de enige échte American Playboy, Hugh Hefner natuurlijk! En nu geeft deze oude held, waarvan wij stiekem toch wel wat boekjes van gekocht hebben (voor de interviews nvdr),  een blik op zijn bijna gestreden hele leven. De 10-delige serie gaat dan ook over het turbulente leven van de de grote Playboy-baas en hoe het allemaal ooit gestart en uitgegroeid is tot een waar imperium. Uiteraard zijn wij benieuwd of ook de ‘duistere’ kant verteld gaat worden nu het de afgelopen jaren toch wel duidelijk is geworden dat Hugh het niet alleen bij sleepovers heeft gehouden. Waar wij ook nog enorm naar benieuwd zijn, zijn de nog nooit vertoonde beelden uit Hefners privéarchief. Iets wat je stiekem als man, nooit wil missen. Vanaf 7 april zal American Playboy uitgezonden worden op Amazon Prime Video en hieronder vind je alvast de ‘Launch Trailer’…een serie om te volgen, dat is ons nu al duidelijk…

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_605d

 

You May Also Like

4 brute series die hij moet zien!

Mannen, hoe graag ze ook kijkt naar ‘Jani gaat…’, ‘Zo Man zo Vrouw’, ‘Gossip ...

Diepgelovige familie van openhartige Josje moest niets weten van K3

We bekennen…hoewel we toch al een paar keer contact hadden met Josje, is het ...

Hosting door Fraai