Als Chrissy Teigens heerlijke boobs spreken…luisteren wij!

09QLh8%jS1ys7xhsMGfnnw_thumb_606d

Tgoh, wat zouden wij graag in de schoenen van John Legend staan. Niet enkel wordt hij dagelijks wakker naast een adembenemend knappe vrouw, ze weet een mannenhoofd ook nog eens lekker op hol te doen slaan. Is het niet met een vel te diepe split, dan laat ze gewoon haar boobs spreken.

CrTQjgGjTQiGq+5TK4llcA_thumb_606e

De 31-jarige Chrissy Teigen en mengelmoes van Noorse en Thaise invloeden is een Amerikaans model en celeb dat onder andere onder contract ligt bij IMG Models New York. Dat ze meer doet dan alleen model zijn, liet ze al zien door de overheerlijke sidekick te zijn van LL Cool J in Lip Sync Battle op Spyke TV.

Wij kennen ze ook als één van de modellen die al meermaals de badpakkenspecial van Sports Illustrated heeft gehaald. En dat haar borsten hier best tevreden mee zijn, vertellen ze ons gewoon zelf! Luister en kijk vooral mee!

Listen up! @chrissyteigen's boobs have something to say. ?

A post shared by Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) on

You May Also Like

Margot Robbie speelt mevrouw 'Playboy'!

We zijn nog niet helemaal bekomen van het verlies van ons stichtend voorbeeld, zijnde ...

Whatmatters-paparazzi gaat achter Joyce Godefridi

Neen, wij zijn geen bende paparazzi of stukje riooljournalisten die op elke hoek van ...

Knappe Krien Meeusen, oftewel DJ Kobalt

Net als onze eigenste mancave en redactie is de DJ-wereld een echt mannenbastion. In ...

Hosting door Fraai