Addmyberry, altijd een mening

Je hebt van die labels die al wat langer meegaan, maar er toch steeds voor zorgen door met iets nieuws uit te pakken of een leuke samenwerking aan te kondigen, dat ze relevant blijven. Addmyberry is zo een Belgisch label dat er in slaagt top of mind te blijven en dat is ook het buitenland niet ontgaan.
 

Selfie time #repost #addmyberry #daretoscan

Een bericht gedeeld door addmyberry (@addmyberry) op


Elk collectiestuk is uitgevoerd met een QR-code die je kan scannen met de smartphone en met de DARE TO SCAN-app kan je ook vrienden uitnodigen om een waarheid, durven of doen spelletje te spelen.

Spraakmakende slogans

Daarnaast staat het label vooral bekend om zijn t-shirts en sweaters met spraakmakende slogans. Heel wat bv’s en influencers laten zich er in elk geval met plezier in spotten. Om de hype te ondersteunen gaat Addmyberry ook geregeld collabs aan met andere merken en niet van de minste. Zo waren er recent samenwerkingen met The Jane, Luc Tuymans, Skully Gin en nog anderen.

Voor de nieuwe SS 17 collectie werd de mosterd in Berlijn, New York, Antwerpen, Parijs en Londen gehaald. De campagne van de nieuwe collectie werd gerealiseerd in samenwerking met The Art Board, een naam in de fashion wereld.
Hoewel we natuurlijk focussen op de mannencollectie willen we jullie de 2 vrouwelijke modellen niet onthouden: Zulfia Kismetova en Anna Sokolovskaya.

Meer info vind je op de site, Facebook en Instagram!

You May Also Like

Voel je BATMAN met Zoe Karssen

Zoe wie? De mannen waar het toch een belletje bij doet rinkelen, zullen eerder ...

8 paar schoenen die je in je kast moet hebben!

Een schoen maakt je outfit af, geloof ons maar! Maar hoor jij de verkoopster ...

Accessoires: Summer essentials!

Het is weer bijna zover, het favoriete seizoen van de Whatmatters redactie staat weer ...

Hosting door Fraai