3 ultieme tips om te scoren dit weekend!

Ok, je zou kunnen scoren door te gaan voetballen, basketballen of volleyballen maar helaas hebben we het vandaag niet over sport. Wél over het scoren van een meisje! Dus vrijgezellen, let op als het je gisterenavond bij het begin van het weekend niet is gelukt, vanavond heb je een nieuwe kans!
VNYKMbo2Q8udBsoDqTPOMQ_thumb_6044

1. Combineer complimenten en kritiek

Iedereen heeft net als een batterijen positieve en negatieve kanten. Maar waar zijn dames nu eenmaal gevoelig voor? Juist, complimenten. Het probleem is alleen dat een mooie deerne meestal de hele avond al complimentjes naar haar hoofd geslingerd krijgt. Je moet haar dus effe treffen, even teasen en ze prikkelen. Als tip geven we hier mee  af en toe kritiekpuntje leveren tussen alle complimentjes door. Eén, ze zal erover nadenken en zo zal je passage minder vluchtig verlopen dan al die andere players met hun zeemzoete praatjes en twee, zo kom je minder hebberig over. De kans is dan ook groter dat ze je interessant vindt omdat jij als enige gewoon zegt wat je vindt. Voorbeeldje: ‘Je viel me al gelijk op toen ik binnen kwam. Misschien ook wel omdat je zo verveeld om je heen zat te kijken.’ Of op zijn Jani’s…’Dat vestje past je als gegoten, maar ik had wel voor een hakje gegaan ipv deze afgedragen sneakers’!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6042

2. Toon interesse in haar als persoon

Kom je te dikwijls over als een player? Denken deernes vaak dat het enige waarin jij geïnteresseerd bent, ze in je bed te krijgen? Toon interesse! En laat het uiterlijk hierbij varen en ga op zoek naar haar persoonlijkheid. Hoe je dit doet? Stel vragen, zoek naar dingen die zij leuk vindt,…voorbeelden genoeg, werk, opleiding, ambities, ideale date, wat ze zoekt in een man,… . Aan de hand van de antwoorden kun je opmaken of iemand ambitieus, zorgzaam, rechtvaardig, avontuurlijk, nymfomaan of whatsoever is en belangrijk, of ze open (figuurlijk dan) staat voor geflirt en klaar is voor een volgende move. Wanneer je vervolgens een oprecht en inhoudelijk compliment geeft komt dit veel oprechter over.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6041

3. Zorg dat ze zich comfortabel voelt bij je

Om iets meer te bereiken dan een afscheidskusje op de wang,  is het van levensbelang dat een vrouw zich op haar gemak voelt bij je. Heb je dan alleen maar stoere versierpraat afgehaspeld, vergeet het dan! Integendeel, stel je eens open en zelfs een tikkeltje kwetsbaar op. Laat vallen dat familie, vrienden,…superbelangrijk voor je zijn en laat weten welke waarden je hoog in het vaandel draagt. Valt er hier een match, dan mag je de lelijkste jongen zijn, het mooiste meisje zal je alvast anders bekijken…en ja hoor…Beauty & The Beast was haar favoriete Disney-film aller tijden…we geven het maar mee! Succes!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6040

You May Also Like

Single Rudy gaat op café

Lieven De Clercq, 42, vader van 2 zonen, chronisch verliefd op zijn vriendin en ...

Test: Aveda invati men

Toen mijn collega Jens me wist te vertellen dat hij een product tegen haaruitval en ...

Vergeet verticaal, voortaan douchen we horizontaal!

Waar wij van kunnen genieten? Wel, van een hete waterstraal die uit de douchekop ...

Hosting door Fraai