Size Matters! Zo maak je jouw snikkel groter

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_609f
Of we op onze redactie de meetlat even hebben boven gehaald laten we even in het midden. Ok, we beschikken niet over de porno-genotsknots waarmee je een vrouw helemaal murw slaat, maar geheel ontevreden zijn we niet. En ‘does size matters?’ Of toch niet? Een vraag die over ieders (schaam)lippen gaat leggen we even voor aan een wetenschappelijk onderlegd persoon…Dokter Pam Spurr, tevens een vrouw dus ze weet waarover ze praat…

‘De lengte van je penis is jóuw probleem, 99% van de vrouwen is tevreden met wat je te bieden hebt.’ Dat weten we dan ook weeral! Soit, lig je echter met die ene % in bed en/of ben je effectief kleiner dan gemiddeld? Dan heeft je lichaam nog een heel aantal hulpmiddelen waar je wat aan zou kunnen hebben, zoals je vingers, je tenen, je tong. Al wat nodig is om haar tot een hoogtepunt te helpen. ‘Vrouwen verschillen niet zo veel van mannen,’ gaat Spurr verder.  ‘Ze zijn opgelucht wanneer ze de climax bereiken, en weet, maar weinig vrouwen die een orgasme hebben gehad gaan zeuren over de lengte van je penis.’

Voilà, deze mythe hebben we alvast even vakkundig geparkeerd. Het gaat dus voornamelijk over de man zijn onzekerheid. Zelfzekerheid maakt mannen ontspannen en leuker in bed. Mannen die het gevoel hebben dat ze (letterlijk of figuurlijk?) tekort schieten, zijn een stuk onzekerder tijdens de sex. Maar hoe bereiken we die boost zelfvertrouwen? Hoe kunnen we ervoor zorgen alsof het lijkt wij wel een joekel van een snikkel hebben? Hiervoor geeft Pam ons alvast oraal wat tips door!

Sporten

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_609c
En laat dat buikje verdwijnen als sneeuw voor de zon! Het laagje vet boven je schaambeen verstopt je fluit. Wanneer je te zwaar bent, concentreert het vet zich rondom de basis van de penis, waardoor deze kleiner lijkt. Hierdoor is het ook moeilijker om de partner diep te penetreren. Sport geregeld en werk dat buikje weg. Hierdoor kan de lengte van je penis zowaar op het zicht met 2,5 cm toenemen.

Proper getrimd

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_609d

Schaamhaar is een soort dekmantel die je trots verstopt. Haal alvast het overtollige schaamhaar rondom de basis van de penis weg, zodat je meer vlees laat zien. En meer vlees = meer lengte. Bovendien is het voor haar dan een stuk aantrekkelijker je te voorzien van wat oraal plezier. Niemand flost graag de hele dag of nacht nog door, wel?

Koop een speeltje

En dan het liefst éénje die trilt. Een cockring bijvoorbeeld. Niet alleen zal het jou een stevigere erectie bezorgen, het zal ook haar stimuleren. De sensatie leidt haar zodanig af, dat ze het niet eens zou merken als je penis nog eens de helft korter zou zijn.

Speel in ondiep water

Zeker het ondiepe gedeelte van haar vagina bevat veel zenuwuiteinden. de meesten zitten verstopt in haar schaamlippen en clitoris, met andere woorden binnen de eerste twee centimeter. Hoe dieper je gaat, hoe minder ze voelt en het zelfs voor sommige jongedames onaangenaam wordt. ‘Door je te focussen op het begin van haar vagina, zal je haar zenuwuiteinden maximaal stimuleren,’ zegt Spurr. ‘Dit gebied verschaft haar alvast het meeste plezier.’

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_609e

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

In de sterren geschreven… Jouw sekshoroscoop van deze zomer!

Wie gelooft er in horoscopen? Wij van geen meter en toch kunnen we het ...

Kater? Zober! lost het voor je op!

Vannacht weer teveel gezopen? Beterschap! Nu zijn er wel allerhande lapmiddeltjes en al eerder ...

De 5 simpele regels voor een gelukkig leven

Dat heet dan gelukkig zijn, een deur die plots … , soit: je kent ...

Hosting door Fraai