Een (ski)jas voor al je avonturen

Hopelijk mogen ze binnenkort terug in de kast, we zijn meer van het zomerse type bij Whatmatters, maar een jas gezien de kilte buiten momenteel nog onmisbaar. Dat merkten ook de Nederlandse heren achter het nieuwe jassenmerk Cortèz. Zij haalden op één dag het totale crowdfunding budget op om hun jassen in productie te laten gaan. Sterk!

Een jas voor al je (ski)avonturen

Wat maakt die jassen dan zo bijzonder, dat iedereen die ze ziet ze wil? In het kort: een jas voor al je avonturen, kwalitatief, een bijzonder design en betaalbaar, meer moet het soms niet zijn.
Deze jas is ontworpen voor alle weersomstandigheden en zorgt dat je droog blijft in een flinke plensbui, maar ook een storm doorstaat. Het 3-laagste materiaal is water- en windproof, rekbaar en ademend. Doordat je rechtstreeks bij de fabrikant gaat bestellen, kunnen ze de jas nog voordelig aanbieden ook.

Multifunctioneel

De jas heeft bovendien een muts die zo ontworpen is dat je er een skihelm onder kan dragen, een hoge kraag en zelfs een opening om je headphones makkelijk te kunnen dragen. Daarnaast is er een speciaal zakje voor je smartphone, voor je skipas, een keycord voor je sleutel en grote zakdoeken voor je handschoenen.
cortez-outerwear-manman-1200x545-c
Een ingebouwd RECCO Rescue Systeem zorgt er ook voor dat je veilig de piste op kan, het systeem stuurt een signaal als er iets met je gebeurt.
Momenteel zijn de jassen verkrijgbaar in het blauw, geel en zwart en dit zowel voor mannen als vrouwen. Bestellen kan je de jas op deze pagina op Kickstarter. Let wel de levering is pas voorzien voor november dit jaar. De kostprijs? Voor € 315 ben je helemaal het mannetje op de piste!

You May Also Like

50 jaar? Dat verdient een exclusieve humidor!

De eerste keer dat uw redactielid een sigaar tussen de lippen namen, was na ...

Als lengte en snelheid telt: Continental 110

In navolging van de jongens van BALR die sinds kort hun eigen bootje hebben, ...

Hosting door Fraai