Ze faket haar orgasme!

Ja, je bent een held in bed. Minstens 5 keer per week laat je haar schreeuwend klaarkomen en smeken om meer. En toen werd je wakker, had je een natte droom en kon het opruimen beginnen. Wat we willen zeggen: ze kan ook gewoon een orgasme faken, terwijl jij denkt dat je net een enorme prestatie hebt geleverd. Maar hoe weet je nu dat ze dat doet? En vooral waarom? Maar wil je het wel weten?

o-ORGASM-facebook (1)

Waaaaaarroooooommmmm?

Troost je alvast met de gedachte dat heel wat vrouwen gewoonweg niet kunnen klaarkomen door penetratie alleen. Waarom vrouwen dan faken? Vaak heeft het helemaal niets te maken met hoe je presteert, maar kennen ze hun eigen lichaam onvoldoende. Soms lukt het gewoonweg niet en dan wil ze je gewoon sparen. Maar of je daar nu vrede mee moet nemen…

Wij geven alvast 3 redenen mee die vrouwen aanhaalden om een orgasme te faken:

  • “Ik kan niet klaarkomen door penetratie. Dat lukt gewoon echt niet, en gaat niet gebeuren. Je moet echt met m’n clitoris aan de gang om me tot een hoogtepunt te krijgen.
  • “De keren dat ik fakete wist ik gewoon dat het niet zou gaan lukken. Hij deed enorm z’n best, daarom wilde ik ‘m niet kwetsen.”
  • “Er zijn meerdere redenen dat ik fake. Ik weet dat je hard werkt en je wilt zeker weten dat ik het ook naar m’n zin heb. Meestal komt het gewoon doordat ik niet klaarkom tijdens de sex, en mannen dat vaak niet begrijpen. Je doet het niet fout, en ik vind het hartstikke fijn met je, maar je moet eerst met je handen of tong aan de slag gaan.”

orgasm-istock-miljko

Hoe je de signalen van een fake orgasme kan herkennen?

Overdreven kreunen, schreeuwen, binnen 10 minuten klaarkomen, … je mag je vragen beginnen stellen. Klein weetje, het gaat er helemaal niet zo aan toe als in pornofilms, we geven het maar even mee. Behalve bij Alex uit Temptation natuurlijk.

Een echt orgasme herken je aan de heel karakteristieke stuiptrekking en siddering die door haar hele lichaam gaat. Oefenen maar!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

5 tips om net dat tikkeltje knapper te lijken

Of je nu gezegend bent met het uiterlijk van een Grieks god of het ...

Seksheks stimuleert je orgasme met magie

Dat ze in Nieuw-Zeeland iets minder preuts zijn en vaak wat verder gaan dan ...

ZO maak je je orgasme intenster

Nu de champagnekurken weer uitgeknald zijn is het tijd om zelf weer te gaan ...

Hosting door Fraai