WECANDANCE gaat voor het thema DESERT DREAMS deze zomer

 

Het festival om naar uit te kijken? Wat ons betreft hoort Wecandance ongetwijfeld in de top 3 thuis. Op 12 en 13 augustus wordt het strand van Zeebrugge in het DESERT DREAMS thema gehuld.

#WECANDANCE

Het razend populaire festival is aan zijn 5de jaargang toe en pakt dan ook uit met 5 podia en 5 verschillende genres. Ook dit jaar vind je er de meest uiteenlopende muziekstijlen en gereputeerde artiesten uit België, Parijs en Amsterdam.

WCD16_SUN_DIMITRIBEKAERT_001

#WECANDRESS

Uiteraard speelt ook fashion dit jaar weer een belangrijke rol. Met een thema als Desert Dreams hul je je maar beter in djellaba’s, kleurrijke patronen, terwijl de vrouwen ongetwijfeld opduiken in sandalen, henna en de juiste juwelen.

WCD16_SAT_LEYLA-HESNA_011

#WECANTASTE

Ook dit jaar geven weer heel wat Belgische chefs het beste van zichzelf op The Food Market. Ook de crew van The Jane is weer aanwezig om je smaakpapillen op sterrenniveau te verwennen.

WCD16_SAT_LEYLA-HESNA_008

#WECANCREATE

Na het succes van vorig jaar, krijgen ook dit jaar artiesten weer de ruimte om een showcase te geven van hun werk.

WCD16_SAT_LEYLA-HESNA_010

#WECANCAMP

Slapen doe je in alle comfort op de camping die al op vrijdag de tentzeilen opent.
Meer weten? Neem een kijkje op de site, Facebook en Instagram. Proef de sfeer, begin al met het uitzoeken van je outfit en blokkeer het weekend alvast in je agenda. Dit festival mag gewoon niet ontbreken op je lijstje komende zomer!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Koffie voor kenners

Nee, Charlie’s is niet nieuw, dat klopt. Maar is het daarom geen hotspot? Wij ...

6 cocktailbars om uit te proberen!

Dat we bij Whatmatters wel een cocktail lusten bleek vast al uit eerdere artikels. ...

Hosting door Fraai