Te zot voor woorden…Barcelona opent eerste seksclub met poppen!

Wie nu een vrijgezellenfeestje naar Barcelona met maten bedisselt, weet dat er meer te zien is dan een voetbalmatch in het imposante Camp Nou. Niet dat wij zouden staan springen voor deze poppenkast maar we kunnen ons alvast een aantal kerels voor de geest halen die er niet om malen om eens lekker scheef te poppen… Poppen? Ja, poppen! Er bestaat sinds kort een heuse seksclub waarbij de madeliefjes niet bestaan uit vlees en bloed maar eerder een rubberachtig aanvoelen hebben.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6065

De kamers van de innovatieve seksclub zijn voorzien van kaarslicht en beschikken allemaal over een grote plasmatelevisie waarop niet tot de verbeelding overlatende films worden afgespeeld. Het bedrijf achter dit toch wel rare concept, genaamd Lumidolls, wilt de (enge) fantasieën van onze ‘scheefpoppers’ werkelijkheid laten worden. En ze voorzien voor ieder wat wils.

 

De vijf poppen

Bij Lumidolls kun je kiezen uit vijf type poppen: de Aziatische Lili, de Afrikaanse Leiza, de blonde rondborstige Katy, de sportieve Nicky en de excentrieke Aki, het Japanse model met blauw haar. Kostprijs van een uurtje gezellig babbelen met deze dolls komt neer op 120€. Een uur waarin je je gewillig plastieken lief oraal, anaal en vaginaal alle hoeken van de kamer kan laten zien.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6064

Proper?

Tja, we hebben onze twijfels maar die blijken volgens de pooier van deze poppen ongegrond. De poppen worden na ieder gebruik in ieder geval helemaal gedesinfecteerd en gereinigd. Toch adviseert Lumidolls zijn klanten om toch een condoom en glijmiddel te gebruiken…te begrijpen, het is namelijk niet echt cool je vrienden (of dokter) te moeten vertellen dat je een SOA hebt opgelopen tijdens een uit de hand gelopen poppenkast, nietwaar?

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6062

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_605f

 

 

 

Bron: D’ Marge

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Hemelse pizza

We hebben onze vaste adresjes als we pizza willen eten. Perfect gemaakt heerlijk, slecht ...

6 cocktailbars om uit te proberen!

Dat we bij Whatmatters wel een cocktail lusten bleek vast al uit eerdere artikels. ...

Een nieuwe horecazaak in de Corda Campus!

Nu borrelen we bij Whatmatters sowieso van creativiteit, maar als we eens zonder inspiratie ...

Hosting door Fraai