Te zot voor woorden…Barcelona opent eerste seksclub met poppen!

Wie nu een vrijgezellenfeestje naar Barcelona met maten bedisselt, weet dat er meer te zien is dan een voetbalmatch in het imposante Camp Nou. Niet dat wij zouden staan springen voor deze poppenkast maar we kunnen ons alvast een aantal kerels voor de geest halen die er niet om malen om eens lekker scheef te poppen… Poppen? Ja, poppen! Er bestaat sinds kort een heuse seksclub waarbij de madeliefjes niet bestaan uit vlees en bloed maar eerder een rubberachtig aanvoelen hebben.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6065

De kamers van de innovatieve seksclub zijn voorzien van kaarslicht en beschikken allemaal over een grote plasmatelevisie waarop niet tot de verbeelding overlatende films worden afgespeeld. Het bedrijf achter dit toch wel rare concept, genaamd Lumidolls, wilt de (enge) fantasieën van onze ‘scheefpoppers’ werkelijkheid laten worden. En ze voorzien voor ieder wat wils.

 

De vijf poppen

Bij Lumidolls kun je kiezen uit vijf type poppen: de Aziatische Lili, de Afrikaanse Leiza, de blonde rondborstige Katy, de sportieve Nicky en de excentrieke Aki, het Japanse model met blauw haar. Kostprijs van een uurtje gezellig babbelen met deze dolls komt neer op 120€. Een uur waarin je je gewillig plastieken lief oraal, anaal en vaginaal alle hoeken van de kamer kan laten zien.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6064

Proper?

Tja, we hebben onze twijfels maar die blijken volgens de pooier van deze poppen ongegrond. De poppen worden na ieder gebruik in ieder geval helemaal gedesinfecteerd en gereinigd. Toch adviseert Lumidolls zijn klanten om toch een condoom en glijmiddel te gebruiken…te begrijpen, het is namelijk niet echt cool je vrienden (of dokter) te moeten vertellen dat je een SOA hebt opgelopen tijdens een uit de hand gelopen poppenkast, nietwaar?

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6062

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_605f

 

 

 

Bron: D’ Marge

Tags:

Dit vind je misschien ook leuk

Het mekka van de house

Groot, groter, grootst, festivals kunnen tegenwoordig niet groot genoeg zijn en sommige plakken er ...

Slaap eens in 'The Apartment'

Graanmarkt13 is al langer een culinair begrip in Antwerpen. Maar ook qua fashion, design ...

Geen zorgen meer op het Antwerpse Eilandje

We zouden willen zeggen dat we ons nooit geen zorgen bij Whatmatters, maar dan ...