Word stinkend rijk! Zoveel kamelen is jouw lief waard!

Wie ooit al in een Arabisch land op vakantie is geweest herkent dit ongetwijfeld. Net als uw Whatmatters-redacteur die, met een mooie blonde hinde met een lengte van boven 1m85 aan zijn zijde, steevast werd aangesproken door de plaatselijke mannelijke bevolking met de vraag of hij zijn deerne niet verkocht. Maar voor je denkt te gaan cashen bij het inleveren van zoveel schoonheid…onze Arabische vrienden betalen niet in Roebels, wel in kamelen.

Belangrijk dus, voor ons mannen, is alvorens je gaat onderhandelen over het aantal kamelen je je lief wilt verkopen, is even narekenen of die dekselse Arabieren je niet in de zak zetten. Vandaar is er nu de handige Kamelen-Calculator gekomen. Nu weet je precies hoeveel je vriendinnetje waard is en of het de moeite loont na te denken over de oneerbare voorstellen die ongetwijfeld naar je hoofd zullen geslingerd worden.

Om te weten wat één kameel effectief waard is, gingen we even een kijkje nemen op de kamelenkoers. Dit leert ons dat een kameel al gauw rond de €10.000 tot €15.000 waard zou zijn.  Hierbij nog een tip…moest je eraan denken een handeltje op te zetten…jonge, blonde meisjes doen het als vanzelfsprekend goed in het Midden-Oosten! Wij zijn wel benieuwd naar jullie resultaten…hoeveel is ze waard? Zet het alvast in een comment! Wie weet komen we de duurste wel eens interviewen! Doen!

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Beltbox: Valse kattengejank is nog nooit zo aangenaam geweest

Ben jij ook niet gezegend met een stem die Koen Wauters, Bart Peeters of ...

2 rugzakken om mee uit te pakken!

Festivals, tripjes naar het strand, een pretpark met de kids, af en toe en ...

Tijdloze klasse

Trendy is leuk, stijlvol is beter. Dat hebben ze bij het Nederlandse Renard goed ...

Hosting door Fraai