2 lollige labels die een glimlach veroorzaken

Ja, ook wij bij Whatmatters hebben een t-shirtlijn, maar dat wil niet zeggen dat er nog veel leuke spulletjes te verkrijgen zijn en t-shirts en sweaters kan je toch nooit genoeg hebben, wel? Wij vonden in elk geval weer 2 labels die er goed uitzien en met een knipoog de klant proberen te verleiden. Wij gaan jullie alvast niet tegenhouden.

Friterie Nationale


Ooit al eens gedacht om met hamburger, ketchup of boulet op je trui over het straat te lopen? Nee, wij ook niet, maar dat neemt niet weg dat we het nu wel overwegen. Een sweater of t-shirt is alleszins een stuk gezonder dan effectief weer een vettige hap binnen te spelen. Bestel je overigens een product, dan krijg je er gratis en voor niets een gezond receptje bij van sterrenchef Giel Meewis.
Muriel Nuyens is trouwens de ontwerpster en drijvende kracht achter het label dat meer en meer exposure krijgt. Wij zijn alvast overtuigd, nu jullie nog. Oh ja, de bestellingen worden netjes in frietpapier geleverd. Origineel en nee er is geen zweem van een frietvet geur te ontdekken!
Meer info vind je op de site, op Facebook of op Instagram. Een sweater komt op € 59,95, daar heb je tegenwoordig nog geen familiepak met andalouse meer voor!
15440504_1160942803992207_6463622063751921198_o

Black Gold Digger

BGD_Sweater_Packshot_1024x1024
‘I ain’t saying she’s a gold digger’, of juist wel eigenlijk. Soit, een originele naam voor een label met leuke t-shirt. Dit Antwerpse label pakt uit met prints die opvallen en eruit springen en dat voor amper € 20 voor een t-shirt.
De prints draaien trouwens allemaal rond het zwarte goud: koffie! Iets waar we op de Whatmatters redactie toch geregeld nood aan hebben.
Tik vandaag nog je t-shirt op de ‘kop’ via de site of neem eens een kijkje op Instagram of Facebook!

You May Also Like

Oh no! Meest smaakloze trend aller tijden komt terug! De Buffalo!

We bekennen! Ook wij liepen eind jaren ’90 op zolen die dikker dan 5cm ...

Jules & Fils weet wat mannen willen …

De tijd dat enkel Zwitsers een degelijk klokje konden maken, die ligt achter ons! ...

Frangipani, het ideale 'goed weer' hemd

Met een naam als Frangipani kun je niet floppen of rommel op de markt ...

Hosting door Fraai