Louis Vuitton gaat op reis met BRITART

Ok, ik geef het toe, ik heb al een tijdje geen bal meer aangeraakt, maar er was in elk geval een tijd dat zowat elke voetballer op training aankwam met het karakteristieke tasje van Louis Vuitton. Niets mis mee natuurlijk, maar origineel viel het echt niet meer te noemen, want het was ook bij iedereen hetzelfde. Nochtans pakt Louis V geregeld uit met nieuwe designs voor zijn bagage reiscollectie, maar dat werd niet echt opgepikt, jammer!

louis-vuitton-nil-pm-damier-ebene-canvas-men-s-bags--N42704_PM2_Front view

Britart rebellen

Recent sloot het Frans luxemerk in elk geval weer een samenwerking af met de broers Chapman. Een grotere clash is amper denkbaar: de klassieke luxe van LV met de stoere, Britse punk stijl met een flinke scheut humor van Jake en Dinos Chapman. En toch: het werkt!

Na een eerdere samenwerking voor de SS13 collectie, werden de tekeningen van de heren nu verwerkt op de collectie. De broers haalden hun inspiratie bij de Zuid-Afrikaanse jeugd/natuur en verwerkten dit in een eigen Louis Vuitton collectie, netjes! Je mag je verwachten aan heel wat kleur en tekeningen van olifanten, giraffen en andere zebra’s of op zijn minst toch een gestileerde versie daarvan.

louis_vuitton_monogram-savane-collection1
Voetballers en eventuele andere liefhebbers rep jullie naar de dichtstbijzijnde Louis Vuitton winkel of bestel online, zo worden de spieren niet extra belast!  

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Ontdek NYC als een echte local!

The Big Apple, we blijven het een heerlijke stad vinden. Het wordt dan ook ...

3 hotels voor de bescheiden meerwaardezoeker

Bij Whatmatters genieten we op tijd en stond graag eens van wat luxe. Waar ...

Power to the OSAKA people

Hockey – we moeten het eerlijk toegeven – bij Whatmatters hebben we er niet ...

Hosting door Fraai