B&O nieuwste draadloze speaker: Beolit 17

Of je het nu over geluidskwaliteit of design hebt, Bang & Olufsen zet de standaard als het over speakers gaat. En we moeten zeggen ook de B&O Beolit 17 valt zeker niet uit de toon.

Draadloze krachtpatser

Beolit17_product_page_desktop_USP_FRONT

De Denen brengen met deze Beolit 17 de meeste krachtige en grootste draadloze speaker uit hun gamma op de markt. Deze krachtpatser is goed voor 240 watt en True360 Sound Technology.

Het design verschilt niet echt veel van de vorige modellen, maar is dat nodig als je al toonaangevend bent qua design? Soms moet je ook niet te veel willen veranderen aan wat goed zit. Het apparaat is voorzien van een one-touch connection button waarmee je de wekker bedient, je favoriete tracks markeert of je audio voorkeuren instelt. Uiteraard kan je ook via Bluetooth connecteren.

Beolit-17-03

De aluminium grille en een lederen band zij het meest in het oog springend en de speaker kan best tegen een stootje.

Het apparaat gaat 24 uur mee met 1 laadbeurt.

Voor € 499 bestel je dit beestje online, maar je kan uiteraard ook bij je B&O verdeler binnen huppelen. Zowel verkrijgbaar in het zilver als stone grey!

beolit17_1300x700

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Snel je wijn koelen?

Een brandende zomerdag vandaag, snakken van de dorst en verlangen naar wijn: wie kent ...

MAC of Windows? Wij helpen in jouw keuze!

Wordt je volgende laptop een Mac of kies je voor een versie op Windows? Sinds ...

Meesters van de smaak!

Dat Antwerpen de culinaire hoofdstad van België is, is natuurlijk een weggever. We lopen ...