3 fijne horloges onder de € 100

Soms hoef je geen fortuin uit te geven om stijlvol voor de dag te komen. Natuurlijk kan je sparen voor een Rolex, maar weet dat het ook goedkoper kan. Zelfs onder de € 100 kan je best al wat aardige klokjes rond je pols hangen. In dit artikel vind je alvast 3 exemplaren waarmee je zonder blozende kaken de mouwen kan opstropen en je toch geen gat in je financiën slaat.

 

Komono Winston Royale Black – € 89

Komono kan natuurlijk niet ontbreken in ons lijstje. Dit label combineert hipheid met een aantrekkelijke prijs. In hun gamma vind je heel wat klokjes onder de 100 euro. Onze favoriet? De Winston Royale Black! Minimalistisch en strak.

KOM-W2352_1

Cheapo Nando Navy Silver – € 70

Ok, de naam is misschien een beetje fout, maar wie ligt daar wakker van. De Nando Silver duikt nog een stevig stuk onder het voorziene budget en dat is natuurlijk mooi meegenomen. Deze Zweden mikken op een divers publiek en hebben nog heel wat meer uurwerken in de aanbieding tegen een zacht prijsje.

166664-0286_5

Sekonda Equinox – € 69

Voor 69 euro kan je toch niet zonder lopen. Deze stijlvolle zwarte Equinox van Sekonda kost quasi niets en je krijgt er nog 2 jaar garantie op ook. Ze verkopen al jaren heel wat uurwerken in Groot-Brittanië. 

1140-1446129104-3360

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Hang je flesjes bier in de koelkast!

Dat je bier koud staat is essentieel, dat hoeven we je vast niet te ...

Spinbox: de DIY-draaitafel met vinyl!

Onze droomjob? In onze ogen dj! Aanbeden worden door een horde mensen, die volledig ...

Pittig gekruide Indianse condooms: Thank you come again!

Nu zijn we bij Whatmatters niet echt fan van rubber, of het moet verschroeid ...

Hosting door Fraai