Release 'Game of Thrones' seizoen 7 bekend!

Fans van ‘Game of Thrones’ mogen stilaan op het puntje van hun stoel zitten. Eindelijk is de releasedatum van de langverwachte zevende reeks bekendgemaakt. Maar voor we naar de zevende reeks gaan, frissen we ons en jullie geheugen even op met de spectaculaire slotscène van seizoen 6.

Tijd voor reeks zeven nu. De langverwachte winter in de serie begint namelijk op 16 juli. Bijzonder vlug voor ongeduldige fans die eerder te horen hadden gekregen dat de eerste geplande releasedatum van april maanden zou uitgesteld worden wegens…niet af.

Wij hebben alvast de teaser bekeken en ja hoor, het wordt weer een topreeks! De belangrijkste zin uit de teaser komt alvast uit de mond van Jon Snow “There is only one war that matters. The Great War. And it is here.”   Er staat dus een grote veldslag te wachten. Vuur (draken) en ijs (White Walkers) komen samen. Dit gegeven staat natuurlijk garant voor spanning en sensatie.

Dat ook deze reeks zal eindigen met een gigantische cliffhanger, verklapte actrice Maisie Williams (Arya Stark) eerder in een interview met Digital Spy met deze cryptische woorden:

‘It’s just kind of tumbling now. We’ve come to the climax and it’s rolling down to the end. It’s exciting. I really felt like at the end of last season everything was set up for how it was going to end. […] Every character came to a little junction in their lives. Now we’re all going to crash down together to however this show ends.’

Wij kunnen alvast niet wachten…en jullie? Bekijk alvast de teaser en begin maar al uit te kijken naar 16 juli!

Dit vind je misschien ook leuk

Leven als God in Italië: Gianluca Vacchi

Italianen…beetje kort door de bocht we zijn, typeren we deze mannen als  trots, losbandig, ...

Josje Huisman 'Just Did It'!

En dat is niet naar de zin van vele mama’s (sommige papa’s wel nvdr) ...

Ontbijten in Vegas met creatieveling Inja van Gastel

“I smell your sweat on my skin…Breakfast in Vegas on cocaine and gin”…Wie kent ...