10 zaken die je meteen een heel stuk interessanter maken voor het vrouwelijk geslacht

Nee, je moet niet razend knap zijn als man om een ravissante deerne aan de haak te slaan. Het goed kunnen uitleggen, over geld beschikken en/of een natuurlijk charisma hebben wil ook al wel eens helpen. Een interessante man, met voldoende inhoud en gesprekstof heeft ook altijd een streepje voor. Wij geven je alvast 10 tips mee hoe je jezelf als een interessant man in de markt zet. Succes gegarandeerd. Nee bloemen hoeven niet, geef die maar aan haar, ook dat kan helpen!

Bouw  een boekenkast op

Nee, we bedoelen niet de kast! Je gaat ze vullen met (vak)literatuur. Belezen mensen zijn nu eenmaal interessanter en wereldser. Begin met een boek of 10 en plaats die alvast strategisch in je stulpje. Als je zo ook nog effectief gaat lezen ben je helemaal het mannetje.
20160517220339-man-reading-book

Leer koken

Geloof ons, vrouwen waarderen een man die achter de poten staat. Het getuigd van creativiteit en zorgzaamheid. Leer dus een aantal standaardgerechtjes en geef er je eigen twist aan. Lukt dat echt niet? Deliveroo uitpakken, verwerken en serveren, maar dat is vals spelen.

Post niet je hele leven op Facebook

Een integrerend verhaal en een beetje mysterie, vrouwen smullen er van. Ga dat dus niet verklooien met je hele  leven van a tot z op Facebook te delen. Trouwens vrouwen die dit doen vallen ook te mijden.

Zorg dat je een eigen menig hebt

Je bent een man met een menig en nee je verandert die niet volcontinu, je bent geen windhaan. Die mening verdedig je met passie en vuur. Die mening verkondig je beschaafd, zonder vechten en zonder dat het uit de hand loopt. De mening dat vrouwen minderwaardig zijn en enkel met de stofzuiger overweg kunnen is misschien niet de beste om te poneren.

Zoek een (spannende) hobby

Niets saaier dan een couch potatoe die elke avond voor de televisie hangt. Ga sporten, zoek een hobby en hou jezelf fit.

Reis

En dan  bedoelen we niet een week Turkije. Trek er op uit, verken verre of minder bestemmingen en beleef effectief wat. Je hebt wat van de wereld gezien en kan er heerlijk over vertellen!
o-TRAVEL-MAN-facebook1

Leer verhalen vertellen

Verhalen gaan al eeuwen mee en daar is een reden voor, mensen smullen er van. Zorg dat je je levensverhaal op een aantrekkelijke manier kan verkondingen, het werkt!

Leer luisteren

Af en toe onderbreek je je verhaal, luister je en stel je gerichte vragen. Je toont interesse en dat die je oprecht, niet geveinsd. Vrouwen onthouden alles en er kan een soort van een quiz volgen dus wees voorbereid.
modern-gentleman

Loop niet altijd te mekkeren

Een interessante man ziet het leven rooskleurig in, ziet kansen en grijpt die ook. Mekkeren helpt niemand vooruit.

Besteed je weekends nuttig

De weekends? Die dienen niet om heel de tijd in de zetel te hangen. Ontdek zaken, maak tripjes en leer dingen bij. De interessante dingen overkomen je sneller dan je denkt!

You May Also Like

Double Trouble ?!? Wij spraken met de dames van totallytwo!

Nog nooit van totallytwo gehoord? Doen de namen Céline Schraepen en Talisa Loup dan ...

F*ck Martinez: ODE AAN DE REBEL DIE NIET MEE NAAR WK MAG!"

ODE AAN DE REBEL PART III  We schrijven 31 december op 1 januari. ...

Zwarte humor = intelligentie

Of we op de Whatmatters redactie intelligent zijn of niet, daar bestaat twijfel over. ...

Hosting door Fraai