Is de vaginalijm effectief op komst?

In onze zoektocht naar boeiend nieuws botsen we toch soms op een nieuwtje, waar we van in onze ogen moeten wrijven om te kijken of we effectief correct hebben gelezen wat er staat. In het geval van ‘vaginalijm’ bleek het echt wel te kloppen.

Binnenkort gooi je al die maandverbanden en tampons van je vriendin maar in de prullenbak, want met vaginalijm behoren deze attributen volledig tot het verleden!

Knippen en plakken

image

Met deze lijm wordt menstruatiebloed vakkundig binnengehouden, de binnenste schaamlippen worden met de lijm immers vakkundig aan elkaar gekleefd. Begin als man maar al te vrezen, want daar is geen doorkomen meer aan!

Blijkt het nog een uitvinding te zijn van een man ook, concreet uit de koker van een chiropractor uit Kansas! Gelukkig wordt zijn uitvinding om het zacht uit te drukken niet wild enthousiast onthaald door vrouwen.

Het gevoel blijkt overeen te komen met vastplakkende lippen, waar je ‘s ochtends al wel eens mee wil wakker worden. Vrouwen hoeven ook geen angst te hebben, urine doet het goedje gelijk oplossen.

Momenteel gaat het wel enkel om een patent en is de ‘lippenstift’ nog niet effectief op de markt.

Je vriendin een cadeautje doen? Bekijk hier de website en leg alvast contacten!

Als je binnenkort een aantal exemplaren met lipstick naar het toilet ziet rennen, zal je ongetwijfeld aan dit artikeltje denken. Laat je fantasie werken!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Black Ember: cooler maken ze backpacks niet!

Ben je op zoek naar écht stoer gear om je spulletjes in op te ...

Men's Society: op zoek naar het perfecte geschenk

Nu moeten we het bij Whatmatters toegeven: de baardgroei op de redactie is niet ...

Moto Z2 Play, concurrent voor iPhone?

Als we de prijs-kwaliteitverhouding even bekijken, denken we alvast van wel. Nadat wij voor ...

Hosting door Fraai