Internationale Vrouwendag: Stoere binken voor onze stiekem meelezende dames!

IMG_8577

8 maart…Internationale Vrouwendag! We vinden het een beetje schrijnend. Eén hele dag vrouwen in de spotlights zetten om het besef van gelijkheid te stimuleren. Zowaar één hele dag! En wat ons nog het meest verbaast, vrouwen werken er nog aan mee ook. In feite zouden ze een revolutie moeten ontketenen!
Minder loon dan mannen voor hetzelfde werk, veel minder vrouwen op topposities,…

Je hoeft maar even door het nieuws te gaan en het is niet moeilijk om een greep uit de vrouwonvriendelijke toestanden te vinden. En dan hebben we het niet eens over de verschillende gevallen van seksuele intimidatie die de kranten en journaals vullen.

Vroeger bestond er gewoon geen vrouwendag. ‘Iedereen’ deed wat hij moest doen om te overleven. Hij ging jagen of vissen, maalde koren en bakte brood, sloeg tijdens een discussie of stammenoorlog een tegenstander met zijn hakbijl in twee of ving tijdens een potje gladiatorengevecht in de arena een leeuw met zijn blote handen. Dat waren nog eens tijden.

Wij zetten vrouwen bij Whatmatters wel graag op een voetstuk. En ja, dat dit dikwijls gaat over mooie dames in prikkelende shoots kunnen we niet ontkennen. Maar in tegenstelling tot de perceptie zijn wij zeker niet vrouwonvriendelijk, integendeel. Alles gebeurt op vrijwillige basis. Maar omdat het vandaag Internationale Vrouwendag is én wij weten dat wij stiekem heel veel meelezende dames hebben, geven we hen vandaag een heerlijk cadeautje. Het hoeven niet altijd mooie hindes te zijn die van ons scherm spatten, het mogen vandaag, speciaal voor jullie, een hele roedel mannelijke spetters en twee grapjurken, zijnde uw twee redacteurs, zijn!  Enjoy Ladies!

Credits: Pinterest, Kevin Stickens, Jens Aerts

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Snowbombing 2017 was A Bomb!!!

Oktober vorig jaar viel er in onze mailbox een bericht van een zekere Clare ...

RIP Ché! Lang Leve Whatmatters

We kunnen het omschrijven als de ‘Kroniek van een aangekondigde dood’. Het maandblad Ché ...

Hosting door Fraai