Xbox Game Pass: Netflix voor je console!

Heb je graag meer dan 100 spelletjes ter beschikking zonder deze effectief aangekocht te hebben? Voor een naar eigen zeggen laag bedrag komt Microsoft aankomende lente met een nieuwe abonnementsdienst voor de Xbox One, de Xbox Game Pass. Deze Pass biedt toegang tot meer dan honderd games in maximale kwaliteit. Het gaat zowel om Xbox One-games als om Xbox 360-games via backward compatibility.

Niet alle games zitten in de eerste lichting, doch met titels als Halo 5: Guardians, Saints Row IV Re-ElectedNBA 2K16, Mad Max, LEGO Batman, Mega Man Legacy Collection, Gears of War: Ultimate Edition, Fable III, SoulCalibur II, Terraria en Tekken Tag Tournament 2,… is dit al een indrukwekkend lijstje.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5fe6

Een eerste vraag was dan ook…zijn we na het betalen van het abonnement ook eigenaar van de games? Het antwoord is duidelijk,…neen. De Xbox Game Pass-catalogus wordt elke maand bijgewerkt met nieuwe games. Je hebt een actief Xbox Game Pass-abonnement nodig om de games te spelen. Als je een game fantastisch vindt dat momenteel in de catalogus staat, kan je deze kopen en direct 20% besparen op de prijs van de basisgame via je Xbox Game Pass-lidmaatschap. Je krijg ook 10% korting op gerelateerde uitbreidingen en consumables voor games zolang deze game in de Xbox Game Pass-catalogus staat.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5fe7

Zoals eerder aangegeven, nog niet alle uitgevers stappen mee aan boord. EAActivisionRockstarUbisoft en een hoop Japanse uitgevers laten het voorlopig even varen. Dat wil niet zeggen dat de dienst nutteloos is, maar als je een stevig potje Call of Duty, FIFA of GTA wilt spelen moet je vooralsnog het game toch aanschaffen.

Wij zien wel graten in het concept, maar gezien onze interesses, wachten wij waarschijnlijk nog even. Zodra uitgevers als EA, Ubisoft,…wél aan boord zijn, zijn wij sowieso in! Of wacht…hebben wij geen PlayStation? Zorgen voor later!

Meer info op https://www.xbox.com/nl-BE/games/xbox-game-pass

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5fe5

 

 

Tags:

  • Co-founder en het gezicht van Whatmatters dat met humor in zijn pen dagelijks het leven van alle mannen luchtiger maakt met de nodige tips rond Lifestyle, Real Estate, Gadgets,...de heerlijkste bolides onderwerpt aan een roadtest en uiteraard jullie de mooiste babes van het Noordelijk én het Zuidelijk halfrond op jullie loslaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Het moment waarop GTA Terminator 2 ontmoet

I’ll be back! Een uitspraak met een stevige dosis nostalgie op onze redactie. Misschien ...

Help ODIN groeien!

‘Spring maar achterop bij mij, achter op mijn fiets’, wist Gers Pardoel enkele jaren ...

Alicia Vikander laat zien dat zij een echte Lara Croft is! (Video)

De tweede trailer van de nieuwe Lara Croft is net gelost en wij weten ...

Hosting door Fraai