Six Edges mikt op de stedelijke creatieveling

Belgische labels, daar hebben we er ondertussen al een heel aantal van gebracht. Terecht, want we zijn beste verwend met al dat creatief talent is ons landje dat toch maar een postzegel groot is.

Voor de young urban creative

Ulrike de Maeseneire – schrijf de naam op – is zo een talent dat met SIX EDGES nog niet zo heel lang een cleane, minimalistische collectie voor mannen op de markt brengt. Vrouwen kunnen immers ook perfect inschatten wat mannen willen. Voor haar SS17 collectie liet Ulrike zich inspireren door de young urban creatives, maar zelfs al woon je in Bachten de Kupe, dan nog zijn de stukken best draagbaar.

Met de ‘The Tempest Collection’ mikt ze op jonge mannen die succes willen uitstralen, maar dan wel kerels met een kantje. De jonge stedeling is immers met heel veel zaken bezig en heeft ongetwijfeld één of meerdere kantjes.

 

16864721_1829927480589312_3107916289641953840_n

Blauw centraal

Six Edges kiest resoluut voor kwaliteit en wisselt zachte met ruwe materialen af. In deze laatste collectie voert blauw de boventoon.

Ulrike zelf woonde 3 jaar in Milaan waar ze mode studeerde en later ervaring opdeed bij het Italiaanse luxehuis Brioni.

De collectie kan je alvast bekijken op de website van het label, Facebook en Instagram.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Just Another Hero

Dat Antwerpen overloopt van de ontwerpers en bruist van creativiteit is nog een understatement. ...

Belgische trots Nafi Thiam gezicht in gloednieuwe campagne Nike

Moeten we jullie Nafissatou Thiam nog voorstellen? Onze Olympische en Wereldkampioene Zevenkamp is onze ...

Hosting door Fraai