Het Grote Whatmatters Vriendinnenboek: Shelly Osselaer

UetyUiORS8anxxJd3dfZRQ_thumb_5fde
Onlangs waren we te gast in de ereloge van het het Constant Vanden Stockstadion voor de match Anderlecht -Standard. Je kent dat wel, met een man of 8 in de loge pal op de middellijn, eten, drinken, persoonlijke bediening en de match achter glas met voor ons helden als Mister Michel, Eddy Merckx, Paul Van Himst, Roger Vanden Stock en andere prominenten uit de Belgische sportgeschiedenis. Maar wie naast deze helden de laatste tijd ook erg prominent aanwezig is, is supporter nummer 1, Shelly Osselaer. Tijd om deze onze eigenste Whatmatters-vriendinnenboek te laten invullen…en dat ze hier zelfs geheimen uit de kleedkamer van het grote RSCA naar boven haalt, is voor ons als primeur dan ook lekker meegenomen. Zie het als volgt…wij trappen de voorzet en Miss Shelly kopt hem erin!

Ze komt uit Lede, is bang van honden en is het meest trots op haar ogen en borsten. Het spannendste wat ze ooit heeft gedaan is afgesproken met Mattias Suarez, de snoeper, en als we onze vriendinnenboek even goed bekijken, valt de nieuwe aanwinst Trebel duidelijk in de smaak, want naast de vele kusjes die hij hier krijgt, voelt ze zich ook het meest sexy in zijn voetbalshirt! Misschien zit er na Suarez nog wel een date in met Adrien…eerst stoofvlees, frietjes en veel mayo gaan bikkelen, om dan uit te gaan in een discotheek op een gin om dan te eindigen met een horizontale tango op een spannende plaats. Wij bij Whatmatters voelen dat de derde reeks Spitsbroers wel eens in Anderlecht in plaats van Genk kan gedraaid worden…

 

https://www.instagram.com/p/BRA7tGLFw9W/?taken-by=xshellytjex

https://www.instagram.com/p/BRA7kpqlUrY/?taken-by=xshellytjex

A post shared by Shelly Osselaer (@xshellytjex) on

Credits: Picture Perfect Photography & Instagram & Facebook Shelly

 

  • Toon commentaren

Dit vind je misschien ook leuk

Lauranne Mertens, het bewijs dat De Panne meer brengt dan Plop en Samson!

De Panne…het moet niet altijd het mondaine Knokke zijn waar wij vertoeven. De Panne ...

De underboob is helemaal 2017!

De sideboob wie kent de term niet? Ken je de term niet, geen paniek ...

Girl Next Door: Jannis Van Lil

Het was alweer een tijdje geleden dat we met onze redactie nog eens op ...

Hosting door Fraai