De maand van de Nike Air Max!

Dat Nike druk in de weer blijft met zijn Air Max, is nog een understatement. Het is dan ook niet voor niets één van de meest iconische en best verkopende sneakers aller tijden. 

De Nike Air Max wordt 30

In het kader van de maand van de Air Max werden eerder deze week 2 nieuwe modellen bekend gemaakt/gelanceerd: AM Jewell en de AM 90 Ultra FK. 

Wist je trouwens dat de AIR in de zolen van Nike al sinds 1979 meegaat? In het begin was deze nog verborgen, maar vanaf 1987 werd deze zichtbaar in de Air Max. De oplettende lezer merkt dan ook dat de Air Max dit jaar 30 jaar bestaat. Op 26 maart wordt er dan ook een speciale Air Max Day gehouden. 

Aangezien de Air Max Jewell zich op vrouwen richt laten we deze hier even buiten beschouwing. De foto’s met Zara Larsson het gezicht van het Nike model geven we wel even mee. 

SP17_NSW_WE_JEWELL_JD_LOOK FULL BODY_SECONDARY IMAGE

Heel wat andere modellen krijgen ook een opfrisbeurt.

Heb je nog geen paar in je kast, dan is het nu ongetwijfeld het moment om een paar op de kop te tikken! Wij gaan alvast een paar aan onze collectie toevoegen! 

En is het niet voor jezelf, je kan je vriendin, vrouw, bijslaapje natuurlijk ook altijd een paartje cadeau doen!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

De Audi Q8 Sport Concept: luxueuze power!

Dat Audi bloedmooie auto’s in zijn gamma heeft dat was ons al langer duidelijk. ...

Met naakte vrouwen…zo verkoop je een villa van 100 miljoen dollar!

Vergeet Hebbes, Immoweb en andere vastgoedsites…om een huis van 100 miljoen dollar in de ...

Mannelijke Mode by Marius

Ok, we geven het toe, toen we voor het eerst de naam MARIUSPETRUS hoorden ...