Een nieuw restaurant in het AFAS-stadion van KV Mechelen

2 dingen die ons bij Whatmatters aanspreken? Ongetwijfeld goed gaan eten en voetbal, als die 2 dus gecombineerd kunnen worden zitten we op de eerste rij. Nu Groep Van Eyck en KV Mechelen – die trouwens aan een geweldig seizoen bezig zijn – de handen in elkaar slaan en het gloednieuwe restaurant Martinique binnenkort de deuren opent in het AFAS stadion, gaan we ongetwijfeld wel eens proeven!

Marti_008

Ideaal om zaken te doen

Op 7 maart opent het nieuwe restaurant Martinique de deuren, aansluitend aan het business-center. Je hoeft trouwens helemaal geen voetballiefhebber te zijn om er te gaan dineren en naast het zakelijk publiek kan je er ook gewoon met je familie terecht.

martinique-759x500Gezien het restaurant zich in het stadion bevindt is er een evidente link met voetbal, maar door net een tikkeltje verder te gaan mikken ze bij Van Eyck op een ruimer publiek, al denk ik niet dat ze veel Racing Mechelen fans gaan mogen verwelkomen.

Het zicht op het veld is een extra troef, maar het gaat vooral om een fijn nieuw, culinair restaurant met veel gratis parking. Een beperkte kaart met verse ingrediënten verwent de smaakpapillen en het interieur verwijst met zachte rode en gele toetsen naar de voetbalclub.

 

Martinique wil zich ontpoppen tot de place to be voor de zakelijke bezoeker, die er ook voor ontbijt, lunch en meetings terecht kan. Misschien een ideetje voor de volgende zakelijke bespreking in de buurt van Mechelen?

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

FORTZAaaa in BAR4

Ja, bij Whatmatters zijn we echte familiemensen. Bij Jens zitten de bijkomende koters er ...

100% Fair, 100% Passie, 100% OR COFFEE

Goede koffieadresjes kan je niet genoeg hebben als je het ons vraagt. En als ...

Met deze sneakers van Adidas reis je gratis in Berlijn!

Geniaal! Hoewel sneakers initieel dienen om te lopen, zal je met plezier deze exemplaren ...

Hosting door Fraai