Whatmatters op de lancering van de Philips OneBlade!

We werden muug gestalkt door Charlotte van PR Agency o’Sérieux, en we bekennen, we hadden het graag! Ze had het steevast over een event waarop we zeker niet mochten ontbreken. Een event met als thema: ‘Voor alle mannen met stijl en die hun eigen look creëren’…uiteraard voelden we ons gevleid. En toen we doorhadden dat het om het nieuwste male grooming gadget van Philips ging, voor het stylen, trimmen, scheren van (baard)haar, waren we helemaal verkocht. Waarom? We waren wel toe aan iets anders dan onze trimmer van Gilette, waar je nota bene om de vijf botten een nieuwe AA-batterij in moet steken. Met grootse verwachtingen zakten we af naar Vilvoorde waar we verwelkomd werden met een hipster cocktail op basis van Ginger Beer en Whisky en lekkere hapjes in een knap aangeklede ‘Firma’.

Philips OneBlade dus…de énige multifunctionele tool waarmee mannen iedere gewenste look kunnen creëren. Baard of snor? Scherpe contouren of juist alles eraf? OneBlade is geschikt voor alle haarlengtes: scheren, trimmen en stylen, eenvoudig en snel, zonder de huid te beschadigen.

Waarom de OneBlade? Mannen, waaronder ook uw redactie, over de hele wereld zijn massaal gestopt met scheren…nog maar 9% van de mannen tussen de 18-24 jaar scheert zich dagelijks. Daar staat tegenover dat verschillende baard- en haarstijlen normaler zijn dan ooit. Stoppels en baardjes zijn de nieuwe norm. Met name mannen onder de 35 jaar wisselen regelmatig van stijl. Bovendien willen ze de vrijheid om een stijl te kiezen die op dat moment bij ze past… en dat is vaak nog een heel gedoe. Speciaal voor deze millennials met facial hair is OneBlade ontworpen. Ok, wij zijn dan wel net 35 en 36 jaar geworden, gezien onze lieven een pak jonger zijn en wij ons nog te dikwijls gedragen als midden twintigers, voelden we ons volledig thuis onder diezelfde millennials.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5f5f

Terug naar de OneBlade! Met slechts één blade kan iedere stijl gecreëerd worden. Het mesje maakt 200 bewegingen per seconde en scheert net zo gemakkelijk door lange krullen als een korte coupe. Het product is zowel droog als nat te gebruiken en zorgt op comfortabele wijze voor een trendy eindresultaat. Doordat OneBlade niet te dicht op de huid scheert, behoren wondjes of een geïrriteerde huid tot het verleden. Nog een voordeel, je snijdt jezelf niet aan het mesje, iets wat Jens al te dikwijls heeft meegemaakt bij het rommelen in zijn toilettasje…en een redacteur die met besneden vingers moet typen…een hel!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5f60

In ons gekregen doosje vonden we de Philips OneBlade die wordt geleverd met drie verschillende opzetkoppen, een waterbestendig handvat en een oplaadbare batterij. Het scheermesje is vervangbaar en gaat tot wel vier maanden mee. Philips OneBlade is vanaf nu verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, electronicazaken en vanaf mei ook bij de supermarkt voor de erg betaalbare richtprijs van €34,99.


Wij hebben hem ondertussen gebruikt en zijn alvast fan! Hoe het werkt? Kijk maar even snel mee!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5f5e
 

You May Also Like

OAK BOTTLE: drank rijpen in slechts enkele uren tijd!

Ondertussen weten jullie wel dat we bij Whatmatters van het nodige alcoholische vocht houden. ...

Een DJ-Mixer in je zak!

Begint het bij jou ook soms te kriebelen als je die wereldberoemde dj’s achter ...

Hosting door Fraai