Veilig aan de slag met SEXTING

Sexting niets mee te maken? Wij zijn afgehaakt toen Tinder nog in zijn kinderschoenen stond, naaktfoto’s doorsturen nog een uitzondering was en SnapChat nog amper functionaliteiten had. Yep, we worden oud!
Hoewel we er soms onze twijfels bij hebben, wil je natuurlijk niet dat je doorgestuurde materiaal uitlekt. Voel je de behoefte om je fluit door te sturen, dan wil je meestal dat alleen je vriendin dat te zien krijgt, tenzij je een carrière in de porno-industrie ambieert natuurlijk.

Veilig aan de slag met sexting

De nieuwe app Rumuki beweert ervoor te zorgen dat je doorgestuurde sexting content ook effectief privé blijft. Dit doet de app door de content te versleutelen, wat uiteraard niet nieuw is. Het baanbrekende is dan ook dat de app zowel verzender als ontvanger een eigen, unieke sleutel stuurt en om de content te delen/te zien moeten beide sleutels worden ingevoerd.
rumuki
Effectief, want elke keer als je vriendin je fluit wil zien, zal jij toch ook je code moeten ingeven. Zo hou je op zijn minst de touwtjes in handen! Delen met anderen wordt op die manier quasi onmogelijk of je moet er op zijn minst je toestemming voor geven.
05-sexting.w750.h560.2x
Loopt je relatie spaak, dan is het meestal wel ‘game over’ met het bekijken van al de leuke actiefilmpjes met je ex, maar privacy heeft natuurlijk zijn prijs. Als je jouw sleutel verwijdert is de content immers voor goed verdwenen.
Hier kom je meer te weten over deze app!

You May Also Like

100.000 euro voor een gouden toilet van Louis Vuitton

Voor wie echt wil uitpakken voor het kleinste kamertje in huis is er nu ...

Johnnie Walker komt met 50-jaar oude blend en het kost je een fortuin!

Johnnie Walker Masters’ Edition Whisky moet je leren drinken. Misschien is het dan ook ...

Drinking roulette: rien ne va plus!

Ja, we drinken al wel eens een glaasje op de Whatmatters redactie en ook ...

Hosting door Fraai