Veilig aan de slag met SEXTING

Sexting niets mee te maken? Wij zijn afgehaakt toen Tinder nog in zijn kinderschoenen stond, naaktfoto’s doorsturen nog een uitzondering was en SnapChat nog amper functionaliteiten had. Yep, we worden oud!
Hoewel we er soms onze twijfels bij hebben, wil je natuurlijk niet dat je doorgestuurde materiaal uitlekt. Voel je de behoefte om je fluit door te sturen, dan wil je meestal dat alleen je vriendin dat te zien krijgt, tenzij je een carrière in de porno-industrie ambieert natuurlijk.

Veilig aan de slag met sexting

De nieuwe app Rumuki beweert ervoor te zorgen dat je doorgestuurde sexting content ook effectief privé blijft. Dit doet de app door de content te versleutelen, wat uiteraard niet nieuw is. Het baanbrekende is dan ook dat de app zowel verzender als ontvanger een eigen, unieke sleutel stuurt en om de content te delen/te zien moeten beide sleutels worden ingevoerd.
rumuki
Effectief, want elke keer als je vriendin je fluit wil zien, zal jij toch ook je code moeten ingeven. Zo hou je op zijn minst de touwtjes in handen! Delen met anderen wordt op die manier quasi onmogelijk of je moet er op zijn minst je toestemming voor geven.
05-sexting.w750.h560.2x
Loopt je relatie spaak, dan is het meestal wel ‘game over’ met het bekijken van al de leuke actiefilmpjes met je ex, maar privacy heeft natuurlijk zijn prijs. Als je jouw sleutel verwijdert is de content immers voor goed verdwenen.
Hier kom je meer te weten over deze app!

You May Also Like

Gun jezelf je eigen thuistap: the SUB

Een sloot pakjes gekocht voor anderen, maar zelf tot op heden niet verder gekomen ...

Voor de professionele smartphone fotograaf

Sleept er iemand nog een digitale of spiegelreflexcamera mee, die op zijn visitekaartje niet ...

MoonZone: het walhalla voor de gamers!

Nu schrijven we sporadisch wel eens over een game, maar nee, diehard gamers zijn ...

Hosting door Fraai