Squirten…alles wat je (niet) wilt weten!

Of we al ervaringen hebben met een vrouw die tijdens de horizontale lambada spontaan fontein speelt? Niet zozeer als één van onze goede kameraden die na een stomende sessie op de achterbank zijn achteruitkijkspiegel heeft kunnen aftrekken maar laten we het erop houden dat we het wel kennen. Voor ons is het alvast een feit dat vrouwen in staat zijn te ejaculeren.

Zo bevestigen ook een aantal wetenschappers die meer dan waarschijnlijk hun wetenschappelijk onderzoek als een natte droom zagen. Soit, buiten het feit dat wij het nu wel jammer vinden geen wetenschappelijke opleiding te hebben genoten, kunnen we wel de resultaten brengen.
ce6K4cYXQcCr1vfRU0+pkg_thumb_5f24
Lang niet alle vrouwen kunnen dit squirten. Slechts 4 op de 10 zou in staat kunnen zijn. En de hoeveelheid? 30 tot 150 milliliter. Maar wat wordt er precies gespoten? En waar komt die vloeistof vandaan? Sommigen wetenschappers en onderzoekers beweren dat de vloeistof eigenlijk plas is, want de heldere vloeistof komt uit de plasbuis.
Om deze theorie te staven werden onlangs zeven deernes die kunnen squirten onderzocht. Zij moesten een plasje leveren en een echografie laten maken om vast te stellen dat hun blaas volledig was geledigd. De vrouwen werden nadien, al dan niet vergezeld van hun partner, seksueel verwend. Eens opgewonden, kregen ze een tweede echo om te kijken hoe vol hun blaas was. Dan gingen ze door met hun seksuele activiteiten tot ze een orgasme bereikten en erop los ejaculeerden. Daar stonden dan onze wetenschappers, al dan niet met veiligheidsbril, om het vocht dat de hete deernes afscheidden op te vangen. Als afsluiter ondergingen ze nog een derde echo.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5f26

De resultaten van de echo’s dan…hieruit bleek dat bij de eerste echo hun blaas leeg was nadat ze hadden geplast. Bij de tweede echo was hun blaas weer gevuld en bij de derde echo bleek inderdaad hun blaas weer geledigd te zijn. Dit gaf aan dat bij onze onderzochte dames een ejaculatie vooral uit urine bestond.

Maar om hier echt zeker van te zijn, onderzochten de wetenschappers het vocht van de vrouwen. Bij twee van de zeven vrouwen bleek het vocht inderdaad 100% urine te zijn. Bij de anderen vijf bestond het vocht uit urine en prostaat specifiek androgeen (PSA). PS wat? Navraag bij ons eigen lief, wél één met een doorgedreven wetenschappelijke medische opleiding , blijkt dit vocht te zijn dat uit de kliertjes bij de urinebuis komt. Dit komt ook in een kleine hoeveelheid vrij wanneer de G-spot gestimuleerd wordt. Met de aanwezigheid van PSA kan dan ook de echtheid van een vrouwelijke ejaculatie bevestigd worden.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5f27

Wat kunnen we besluiten? Dat mannen die botergeil worden van een spuitende vrouw maar niets moeten hebben van een ‘golden shower’ nu een illusie armer zijn…én…dat een vochtafstotende matrasbeschermer wél een must is bij vier op de tien vrouwen…

Bron: U.S. Department of Health & Human Services

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5f25

Unibet

unibet

You May Also Like

Jetpack Skiën…iets voor ons?

Nog drie weken te gaan en onze redactie zit op uitnodiging in het Oostenrijkse ...

Topfavoriete Gouden Pump nu al bekend: Sevgi Kankotan!

Alles kunnen we van elkaar verdragen op onze redactie. Twee handen op dezelfde buik, ...

8 dingen die je NIET doet tijdens een blowjob!

We winden er geen doekjes om vandaag…het moment je lief met een dodelijke blik ...