Pimp Your PS4!

Staat er ondertussen een PlayStation 4 te blinken naast je 4K UHD flatscreen? Het heeft je samen met de games en extra controllers waarschijnlijk een paar ribben uit je lijf gekost, maar dan heb je wel een prachtig toestel én een fantastische console staan. En kan je nog één rib missen, dan raden we aan de console nog wat extra te pimpen, er is er altijd ruimte voor een upgrade, nietwaar? Bijvoorbeeld door hem een nieuwe look aan te smeren, bijvoorbeeld met een houten cover.

De ‘houten huid’, waar je kan kiezen tussen knappe houtsoorten als walnoot, bamboe, ebbenhout en ash, is gemakkelijk aan te brengen. En mocht je nog een extra persoonlijke toets willen toevoegen, dan kun je een tekst in het hout laten graveren. Waar wacht je op! Bestel hem hier!


UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5f89
 
 
 

You May Also Like

Weekendtip: Speel Twister met je lief!

Vergeet het, terrasjes zitten er niet in komend weekend! Het wordt dan ook weerkundig ...

Nooit meer opruimen! Deze (Nissan-)slippers parkeren zichzelf!

Mannen opgelet, dit is de uitvinding van deze eeuw! Wiens lief/vrouw/bijslaap heeft nog nooit ...

De 4 duurste smartphones van het moment?

Waar uw redacteurs vroeger het laatste nieuwe model smartphone al had voor deze in ...

Hosting door Fraai