Pimp Your PS4!

Staat er ondertussen een PlayStation 4 te blinken naast je 4K UHD flatscreen? Het heeft je samen met de games en extra controllers waarschijnlijk een paar ribben uit je lijf gekost, maar dan heb je wel een prachtig toestel én een fantastische console staan. En kan je nog één rib missen, dan raden we aan de console nog wat extra te pimpen, er is er altijd ruimte voor een upgrade, nietwaar? Bijvoorbeeld door hem een nieuwe look aan te smeren, bijvoorbeeld met een houten cover.

De ‘houten huid’, waar je kan kiezen tussen knappe houtsoorten als walnoot, bamboe, ebbenhout en ash, is gemakkelijk aan te brengen. En mocht je nog een extra persoonlijke toets willen toevoegen, dan kun je een tekst in het hout laten graveren. Waar wacht je op! Bestel hem hier!


UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5f89
 
 
 

Unibet

unibet

You May Also Like

Geef letter One F*ck of One Shit uit!

Nu zijn we bij Whatmatters af en toe best hautaine baasjes, daar bestaat geen ...

Games worden werkelijkheid met VR

Virtual Reality is de perfecte manier om te ontsnappen aan het saaie dagelijkse leven. ...

Laat je masseren door je hoodie

Bij Whatmatters tikken we wat af, het lot van een redactie. Geregeld moeten we ...