Pamela Anderson is back!

Neen, we hebben het niet over de nieuwe Baywatch-film die komend jaar onze filmzalen vol met puberjongentjes zal trekken. De rol van CJ Parker die de stranden van Malibu en Venice zal bewaken zal daar overgelaten worden een een jonge frisse hinde onder de vorm van de 20-jaar jongere Kelly Rohrbach.

Terecht of niet, de 49-jarige Canadees-Amerikaanse droom van elke jongen geboren in de 80’s blijft er, mede mits wat medische hulp, fantastisch goed uitzien. Beter nog, de hete vlam uit misschien wel de beste soap uit de jaren 90 is terug, en hoe!

In een reclame voor het eroticamerk Coco de Mer, laat ze zich voor aankomende Valentijnsdag zien als de Pamela die we ons maar al te graag herinneren…de heerlijke, verleidelijke vrouw. Zo prijst ze er een nieuw speeltje voor vrouwen op weergaloze wijze aan. Wij sluiten alvast onze ogen en dromen weg bij het beeld van een rennende C.J. Parker op het strand in Baywatch. Of was het een beeld van een sexy Pamela die een andere pretpaal bediende? Soit, de pionier van de uitgelekte sekstapes levert helemaal niks in wat betreft aantrekkingskracht en haar sexy uitstraling. Kijk maar even mee!

 

Unibet

unibet

You May Also Like

Missionaris saai? Probeer deze zeven variaties dan nu!

Moeten we missionaris nog uitleggen? Hopelijk niet. Het is (na onderzoek) bewezen dat dit ...

Hanne Ghys en het verhaal van dat ene Facebookberichtje…

Social Media…voor sommigen een pest, voor anderen een levensnoodzakelijk kwaad, voor curieuzeneuzemosterdpotten een bron ...

Dit zijn de beste films uit de 90's! Deel I

Geboren in ’80 en ’81 zijn wij op de redactie groot geworden in de ...