Oorlog voeren op kantoor doe je zo!

Dag in dag uit zijn we met serieuze zaken bezig op onze redactie! Ok, dat klonk misschien iets overdreven. Soit, soms gaan we helemaal naar de filistijnen, komt het kind in ons naar boven en bestoken we elkaar met opgefrommelde kladbladen met artikels die het niet halen, planningen die we moeten omgooien en huwelijksaanzoeken van babes die ook op onze site willen komen. Maar daar wij tegenwoordig zelfs werken voor onze kladversies en planningen op de laptop en de huwelijksaanzoeken binnenstromen via Facebook of Instagram hebben we geen munitie meer. Een alternatief dringt zich op!  Elastiek guns, ideaal voor WOIII op kantoor!

Houten Sniper

elastiek-guns-sniper-manman

Hét geweer onder de houten guns. We zetten ons op een strategische plaats, wachten het juiste moment af (we raden het niet aan nadat iemand met een volle tas in de hand net de koffiecorner verlaat, bij deze sorry Dorien voor de plekken op Kevins wit hemd) en BAM…afmaken die handel. Let op,  deze komt redelijk hard aan. Nadeel aan dit geweer is dat er hier maar 5 elastieken op passen, maar met de juiste skills, is één shot natuurlijk genoeg. Aan te schaffen voor maar 38 euro via Amazon.com.

PPK Rubber band gun

elastiek-guns-ppk-manman

Deze gun is perfect voor momenten we uitgenodigd worden op een event en we ons stylen als James Bond. Hij is klein en dus ideaal om in je snelheid een paar collega’s uit te schakelen. En hij kost maar 24 euro.

Elastiek gun MP5

elastiek-gun-mp5-manman

Wie wil gaan voor een echte killer en er wat centjes voor over heeft, is er deze MP5. Hij kost namelijk zo’n 110 euro, maar dan heb je ook wat. Met zo’n 24 elastieken op je gun ben jij beslist sneller dan de rest en ben jij de schrik van de werkvloer.

Elastiek pump-action shot gun

elastiek-gun-pumpaction-manman

Voor de slechte mikkers onder ons! Deze gun kan namelijk tien elastieken tegelijk afschieten waardoor je sowieso je doelwit raakt…of je moet echt wel heel slecht zijn. Voor ongeveer 33 euro is hij van jou, inclusief het nodige setje van 100 elastieken.
Voilà, genoeg stuff voor een potje oorlog op de werkvloer? Wij aanvaarden ingestuurde filmpjes, laat dat duidelijk zijn!

 

Unibet

unibet

You May Also Like

Pimp Your PS4!

Staat er ondertussen een PlayStation 4 te blinken naast je 4K UHD flatscreen? Het heeft ...

Sprokkel kortingen met TAGCITY

Wist je dat wij Belgen zowat de grootste bonnetjesknippers ter wereld zijn. Voor de ...

Met de Manta5 Hydrofoiler zweef je over het water!

Marco Borsato en Jezus liepen al over het water, maar tegenwoordig is het voor ...