Ofyr, vergeet de barbecue!

Echte mannen? Die koken buiten ook in de winter. Althans dat merkte onderstaande redacteur toch op een tuinfeestje vorig week, waar de gastheer stoer met pannenkoeken aan de slag ging in de tuin. Ja mensen, het was een kinderfeestje!

Stoer buiten koken

Vergeet de barbecue, een Ofyr is helemaal je stoere ding als je buiten wil koken. Met dit stoere monster bak je en grill je als een grote en het unieke design valt onmiddellijk op. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die ook dienst doet als kookoppervlak, handig en efficiënt.
slide1
Vanuit het midden straalt de warmte richting de randen van de kookplaat waardoor die meerdere temperaturen heeft. Zo kan je quasi alles tegen de juiste temperatuur koken.

Zowel in de winter als in de zomer kan je je rond de Ofyr verzamelen en door zijn strakke vormgeving past deze in elke tuin. Als je de Ofyr niet gebruikt is het haast een kunstwerk, dus ook op dat moment heb je er wat aan.
Wij waren alvast onder de indruk van dit mannenspeeltje. Goedkoop is zoveel schoonheid natuurlijk niet met prijzen die beginnen rond de € 1.895. Daarnaast zijn er ook nog heel wat leuke accessoires verkrijgbaar.
slide5
Meer informatie over de Ofyr kan je vinden op de site, Facebook of YouTube. Beschik je over een tuin en wil je je tijdens het volgende feestje eens uitsloven voor je gasten, dan helpt de Ofyr je er met plezier bij!

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Wonen als God in Barcelona

Barcelona…we hebben er een haat-liefdeverhouding mee. Laten we stellen dat we wel kunnen genieten ...

Feestelijke Foodpairing: oesters x gin

We mogen dan culinaire smulpapen en bon vivants zijn bij Whatmatters, in de keuken ...

Whatmatters Travel: kajakken tussen de gletsjers (Video)

Een extraatje op onze bucket list Wie heeft er al gehoord over Brits Columbia? ...