Nieuw seizoen Top Gear! De eerste beelden!

Top Gear…wij zijn al fan sinds het  BBC-televisieprogramma nog gepresenteerd werd door badass Jeremy Clarkson, snuggere Richard Hammond en droge James May. Helaas voor ons, en de ook de kijkcijfers werd Jeremy na allerhande uitlatingen en wat fysiek geweld tegenover zijn producer bij de BBC aan de deur gezet. Richard en James volgden Jeremy’s spoor en sloten alledrie een monsterlijk contract af ter waarde van £160 miljoen met Amazon Prime voor een nieuw programma, The Grand Tour.

Maar hoe zit het nu met Top Gear zelf? Na tegenvallende kijkcijfers komen ze terug en met een nieuwe bezetting. Niemand minder dan Friends-acteur Matt ‘Joey’ LeBlanc en zijn kompanen Chris Harris en Rory Reid zijn zeer binnenkort terug te zien op onze flatscreen. Op 5 maart om 21:00 uur (Britse tijd?) kan je alvast genieten van het nieuwe seizoen op BBC Two. De eerste beelden willen we alvast met jullie al delen!

 

Unibet

unibet

You May Also Like

Vliegen we binnenkort met een elektrische Rolls?

Ja, als het van Rolls Royce afhangt… Het leven van vervoersmiddelen op fossiele brandstoffen ...

Sean Dhondt, een man om jaloers op te zijn!

Als wij één kerel mogen aanduiden waarmee wij wel eens een dagje op stap ...