Modemerk Essentiel meets Kermit de Kikker!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5f7e 2
Peuter, kleuter, kind, jongere of volwassene…iedereen wordt opgevrolijkt door de fratsen van Kermit de Kikker en zijn maten, de Muppets. En dat hebben ze bij Essentiel goed begrepen en ze zetten de kleurrijke en fantastische figuurtjes gewoon op een T-shirt, sweater of kousen.

Het Belgische modelabel van het succesvol koppel Esfan Eghtessadi en Inge Onsen werkt ondertussen voor de derde keer samen met Disney. Na Bloosje (één van de zeven dwergen nvdr.) en Alice in Wonderland mag Essentiel de Muppets verwelkomen in haar kleurrijke universum.

Wie anders dan Kermit en Gonzo geven zo de lente- en zomercollectie een vrolijke toets. Een T-shirt tik je op de kop voor een goede 65, een trui voor 135 en een paar sokken voor een tiental Roebeltjes. Waar? Oftewel via hun vele verkooppunten, anderzijds gewoon makkelijk via de webshop! Wij lopen in ieder geval deze zomer in een Kermit de Kikker rond…en voor zij die hun ogen durven rollen hebben we alvast één boodschap…’Frog You!’

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5f80

 

Unibet

unibet

You May Also Like

Voel je BATMAN met Zoe Karssen

Zoe wie? De mannen waar het toch een belletje bij doet rinkelen, zullen eerder ...

Betaalbare basics van organisch katoen

Meer en meer merken slagen de retail over en verkopen rechtstreeks aan de consument. ...

2 keer t-shirts, 2 keer Belgisch!

‘tzalwel Bon, de voorbije dagen gingen we voornamelijk in Nederland shoppen, maar we steken ...