Lady Gaga tilt Half Time Show "Super Bowl LI" naar hogere sferen

Wat een avondje voor de steeds groter wordende groep van American Football fanaten. De New England Patriots wonnen in het NRG Stadium van Housten met legendarische verlengingen van de Atlanta Falcons nadat ze eerder met maar liefst 21 punten in het krijt stonden. Onder leiding van een fenomenale quarterback Tom Brady, tevens MVP, kwamen de Patriots terug in de wedstrijd en gingen er in een zinderend slot nog over. Brady mocht zo voor de vijfde keer een felbegeerde Super Bowl Ring rond de vinger doen, een record!
Was het Lady Gaga dat de mannen uit New England tijdens de rust deed wakker schieten? Zou zo maar eens kunnen want ze bracht gedurende de 15 minuten durende koffiepauze een wervelende show…eentje die we jullie niet wilden onthouden!

 

Voor de fans van de wedstrijd zelf, hieronder vind je alvast de spectaculaire samenvatting.

Foto: Twitter

You May Also Like

Schrik van spinnen? Dan is de remake van Arachnophobia niets voor jou!

En uiteraard is er niemand beter dan Saw-regisseur James Wan om deze te producen… ...

Tramchauffeur worden? Denk maar twee keer na!

Vraag aan 10 kinderen wat ze later willen worden en na piloot of voetballer ...

Eindelijk! Eerste trailer La Casa de Papel seizoen 3 losgelaten

Noteer 19 juli maar al in jullie agenda’s! Als er één reeks is die ...

Hosting door Fraai