Je sokken altijd 'on point' met ON Socks

Wil je je stijl altijd ‘on point’? Begin dan alvast met je sokken en werk gewoon naar boven. ON socks zorgt er alvast voor dat je met de sokken niet de mist in kan gaan!

5 verschillende sokken

Met het Nederlandse label ON socks zit je in principe altijd goed. Wil je helemaal uit de band springen, dan is er nu de nieuwe collectie met 5 unieke losse exemplaren, die je naar hartenlust kan combineren. De reeks is gebaseerd op het 100-jarig jubileum van De Stijl, een Nederlandse kunstbeweging met helden als Mondriaan en Rietveld. Voor de leken: even opzoeken op Google!


Met de single socks is mixen en matchen toegestaan en heb je ook geen gehannes meer met het zoeken naar het juiste koppel. Gewoon 2 stuks naar keuze eruit pikken en gaan! Speel je alsnog een sok kwijt of zit er een gat in? Geen drama, je kan gewoon verder met de resterende!


Voor nog geen 20 roebeltjes, haal je 5 sokken in huis. Vraag ons niet waarom juist 5, want daar hebben we momenteel ook nog geen zinnig antwoord op.
Bestellen kan je de doos met sokken alvast op de site! Ongetwijfeld komen er binnenkort nieuwe modellen ter beschikking, dus in de gaten houden die handel!
Instagram

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Lease eens een MUD JEANS

Een wagen, ja, maar een jeans leasen, daar hadden we bij Whatmatters nog niet ...

Kleding met een dosis je-m'ne-foutisme

Bij Whatmatters zijn we meestal goedgehumeurd (de redactie weet wel beter, nvdr.), dat zit ...

Hosting door Fraai