Innerlijk of uiterlijk? Schoonheid bij Zizi van Heemst gaat alle kanten op!

Niet dat wij heel hard met ons uiterlijk bezig zijn maar onverzorgd lopen we er natuurlijk ook niet bij. Af en toe een scrub en een crème om ons wallen en droge huid wat elastischer en frisser te maken, de betere haarverzorging en gebruik maken van het juiste scheermesje op de juiste plaats…verder komen we niet. Het was voor ons dan ook een uitdaging om een gesprek aan te gaan met een beautycoach. En beauty mag je in dit geval in zijn geheel bekijken…zowel innerlijk als uiterlijk keken we met open mond deze knapperd bij een goed glas wijn aan…tijd voor de samenvatting van ons gesprek…

persfoto 3

Hallo Zizi, vertel eens kort even wie je bent?
Make-up artist, beautycoach, perfectionist, ras-bourgondier, ondernemer, mama, luxe werkpaard, sucker for smiles. Owner & founder van beautybyzizi.com & the Beautybar in den Bosch.

Hallo…een hele waslijst! Wij kennen je vooral als een uistekende MUA en beautycoach. Hoe lang ben je daar al mee bezig?
Make-up artist & beautycoach ruim 10 jaar, vanuit deze liefde is het blog beautybyzizi.com ontstaan en dat bestaat nu ruim 3 jaar. The Beautybar hebben we in oktober ’16 geopend, the place to be for your shot of beauty!

Hoe en waarom ben je net daar mee begonnen?
Na veel voor toonaangevende shows, fotoshoots & make-up voor artiesten te hebben gedaan, ontstond de behoefte om mijn kennis te delen op het worldwideweb. Vanuit de liefde om de wereld, maar vooral de mensen welke erin leven, mooier te maken en meer eigenwaarde en zelfvertrouwen mee te geven, want dan wordt je als vrouw (en als man) pas echt knap!

Kijk eens aan, menig vrouw zal je bij deze aanbidden, Aphrodite is er niets tegen! Maar alvorens een Godenstatus aan te gaan…wat zijn je persoonlijke eigenschappen waarmee je je onderscheidt van anderen?
Poeh wat een vraag!

Het hoeft niet altijd even simpel te zijn! 
Ik denk dat mijn beste vriendin deze zou beantwoorden met, eerlijk & oprechtheid, gemixt met über-vrouwelijk en het ja zeggen tegen het onbekende! Daarnaast neem ik mezelf niet al te serieus, vind ik mijn werk te gek en hou ik van de fijne dingen in het leven in de mix met het mama zijn. Fulltime levensgenieter of mama zijn, zou me gek maken! Het is de mix wat zo lekker relativeert, ik hou heel erg van mijn werk, maar mijn kindjes zijn het belangrijkste in mijn leven, daarvoor laat ik direct alles uit mijn handen vallen. Elke dag opnieuw zie ik hun puurheid, dat is pas schoonheid!

pregnancy_fotoshoot

Mooi! Iets in ons zegt dat je ook wel wat mooie levensquotes hebt…
Ik hou van quotes! En heb er inderdaad meerdere, maar ‘DO IT WITH LOVE’ kan ik met al mijn petjes op blijven roepen. Ik zou niet kunnen werken in een geestdodend kantoor met inspiratieloze mensen om me heen, sterker nog, dat vind ik een godszonde! Ontdek je talent en ontwikkel dat, zo doe je elke dag je werk met liefde en wordt je er uniek en heel goed in. Maar ook als moeder en als vriendin vind ik dit een belangrijke, spendeer je tijd met mensen waar je liefde en warmte van terug krijgt en laat negativiteit uit je leven, zonde van je energie. ‘Good vibes only!’

Je bent ook actief op social media…waarom moeten we je hierop volgen?
Omdat jij de ‘best kept beauty secrets’ van en voor vrouwen wilt weten!

Damn right!! Je liet al vallen dat je kinderen hebt…kinderen krijgen zonder een man lijkt me nogal moeilijk…dus…je bent gestrikt?
Ja, er is er eentje welke me heeft weten te strikken en daar heb ik ja tegen gezegd. Zijn geheim waren zijn hele leuke dates en vooral interesse hebben voor mijn binnenkant. Ik vind het fijn als een man echt een man is, solide en sterk, besluitvaardig, sociaal en sportief is, initiatief neemt en kan navigeren…ik raak de weg al kwijt als ik een winkel uitloop. Oh ja, en dan ook nog graag een verzorgde versie met wie je heel hard kunt lachen. Bestaan ze?

persfoto
We zouden beginnen twijfelen maar blijkbaar wel! Heb je nog tips voor andere mannen?
De 7 geboden?

Laat u gaan!

  • Blijf alsjeblieft jezelf- niks zo’n afknapper als een man welke handelt naar wat hij denkt te moeten zijn om een vrouw te behagen.
  • Neem jezelf niet te serieus- wil niet al-tijd gelijk hebben en durf te lachen om je fouten. Dat vind ik zooo sexy- want als je kunt lachen om je fouten, durf je ook te groeien.
  • Sta niet stil- groei, ontwikkel, leer, ontdek en zeg ja tegen het onbekende, juist met een veeleisende job en kindjes!
  • Bewonder en verras je vrouw – zoals je dat deed op de dag dat je haar leerde kennen (of meer, dat hebben we nog liever!) een onverwachte date, een deur open houden, een hand op mijn been, lieve, sexy appjes gewoon op maandag. Toon je bewondering, ook na 5 jaar.
  • Durf kwetsbaar te zijn – nee, niet overal alsjeblieft, maar wel bij de mensen weke dicht bij je staan.
  • Motiveer je vrouw – Stimuleer je vrouw in haar in haar persoonlijke groei en ontwikkeling. Hoe gek haar ideeën misschien ook zijn, moedig haar aan en laat haar haar wereld ontdekken.
  • Een hele fijne bijkomstigheid, weet in een vreemde stad waar je moet zijn voor de beste ‘fruit des mer’ of een goede steak en zie dat je een wijnkaart kan lezen.AMEN!

IMG_4655

Geef ze een boek en een stand op de boekenbeurs! Een bestseller! Naar aanleiding van jouw laatste gebod…wat zijn jouw favoriete plaatsjes voor een hapje en een stapje?
Ik woon in een hele fijne stad,’s-Hertogenbosch. Hier hebben ze een heerlijke, gezellige borrelcultuur en welk restaurant je ook in loopt in de korte Putstraat, het is gewoon goed! Ook om te shoppen zit je hier goed, dus ik hoef niet zo nodig weg. Ik hou ook erg van de Duitse ambiance in Düsseldorf, Köln en Hamburg, maar ook Maastricht en Brussel zijn favoriet! We komen ook veel in Barcelona, waar ik gek ben op de gezellige choas op Mercado de La Boqeria. Good food, goede wijn erbij en fijn gezelschap, dat is mijn perfecte avond!

Zoals nu dus…in ons geval toch…maar voor we het nodige gealcoholiseerd druivensap naar binnen slurpen nog een laatste vraagje…wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Beautybyzizi.com laten groeien, the beautybar uitbreiden en elke dag nog meer mensen inspireren en de wereld een beetje mooier maken. Want ook jij wordt er als man blij van, als een vrouw geen uren in haar badkamer hoeft te spenderen, maar er in no-time fris en vrouwelijk uitziet. Daar wordt het echt gezelliger van!

Correct!! In ieder geval heel veel succes en wij blijven het alvast volgen! En jullie ook! Neem maar eens een kijkje op Instagram of Facebook en dan weet je wat je te doen staat…V O L G E N! 

 
persfoto 1
Credits: Alexia vd Meijden

You May Also Like

Vergeet NFL…LFL is wat mannen echt boeit!

Eén keer per jaar zijn wij geïnteresseerd in American Football of beter gekend onder ...

Heel puik, die Romy Stuik

Friesland, het doet ons dromen. Vaag herinneren we ons Twarres, met hun onbegrijpelijk gebrabbel. ...

“Here comes the Hot Maya Stepper”

Here comes the hot stepper, murderer… I’m the lyrical gangster, murderer Pick up the ...

Hosting door Fraai