Ga eens op expeditie naar Antartica!

Van het avontuurlijke type, maar ook geen zin om in je eentje alles te organiseren en de wereld rond te trekken? Er zijn best wel wat oplossingen, dus dat hoeft helemaal geen ramp te zijn. Wij contacteerden alvast wat bevriende touroperatoren en schotelen jullie alvast een fenomenale reis voor. Een reis die pas doorgaat in 2018, maar waar je nu alvast een plekje voor boekt.

Expeditiecruise Spitsbergen 2018
Asteria Expeditions

sea-spirit_antarctica_4482

Altijd al oog in oog willen staan met een pinguïn en niet bang van wat vrieskou?  Reserveer dan maar een plekje op de expeditiecruise naar Antartica. 14 dagen lang kijk je je ogen uit en dat met Nederlandstalige begeleiding. Aan boord van de MV Sea Spirit trotseer je het ruime sop, ontwijk je ijsbergen en ontdek je met sneeuw bedekte eilanden.

Wees er maar zeker van dat je met Asteria Expeditions van de gebaande paden treedt en je op plaatsen komt waar meer dan waarschijnlijk nog nooit een toerist een voet heeft gezet. Niet voor niets zitten achter het bedrijf ervaren specialisten als Annick Desmet, Dixie Dansercoer en een kleinzoon van de legendarische poolreiziger Adrien de Gerlache.

Bezoek de wetenschappelijke basis, ontdek de ‘Belgische’ eilanden en zet voet aan wal in Ushuaia, wat veel meer blijkt te zijn dan de naam van de laatste cd van K3. Ervaar de ongereptheid, sfeer vriendschapsbanden aan boord en ga ander poolhelden achterna.

Eens terug thuis vertel je lekker stoer over de ontberingen, je gesprekken met de walvissen en het aantal geramde ijsbergen, stof genoeg voor enkele avonden in de kroeg, dat is zeker.

Vertrek in januari 2018

10626819_714664495238109_4664305339449177173_n

De trip gaat van start op 21 januari 2018 en de prijzen starten vanaf € 10.900. De reis en ervaring van je leven mag best wat kosten toch?

Alle informatie over de trip kan je alvast hier vinden. Vergeet ons geen postkaart te sturen als je onderweg bent, alleen waar is die verdomde brievenbus daar?

Facebook

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Niet enkel Italianen zijn er gek van: Amaro Montenegro

Het is jullie ongetwijfeld al opgevallen, het is zomer en dan zijn we wat ...

10 quick wins naar succes

Snel successen boeken wie wil dat nu niet? Nu is succes sowieso relatief en ...